Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Tfue v souboji proti Ninjovi překvapil parádní akcí

28. 3. 2019 | 07:00 Fortnite
Tyler „Ninja“ Blevins je jedním z nejslavnějších hráčů-streamerů na světě. Ačkoliv se jedná o kontroverzní hvězdu, nelze popřít, že Fortnite umí hrát zatraceně dobře.
Ninja
Ninja

Ninja je už nějaký ten čas v žebříčcích jeden z nejvýše umístěných Fortnite hráčů na světě. To je něco, co má společného s další livestreamerem, Tfuem. Právě tihle dva se nedávno utkali v 1v1 souboji. Druhý jmenovaný streamer dostal Ninju jedním z nejlepších „buildů“, jaký jste kdy viděli. Ve videu, které můžete sledovat v celé jeho úžasnosti níže, Tfue použije svůj poslední stavební materiál, aby pro Ninju vytvořil dvojitou past, jenž okamžitě usmrtí jeho postavu. Lidi přirozeně tuto past milují a na Twitteru zahrnují Tfueho chválou za to, že sesadil „Krále Fortnite“. 

 
NVIDIA

Ninjova sláva a obdiv fanoušků během uplynulých měsíců výrazně poklesly, protože je kontroverzní hráč obviňován například z toho, že je namyšlený, diskriminující vůči některým menšinám apod. A co vy, jste fanouškem Ninji, nebo by se měl novou tváří Fortnite od Epic Games stát Tfue? 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: GameByte
Štítky: Ninja