Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zasáhne změna v aktivním map poolu naše turnaje?

29. 3. 2019 | 16:07 Counter-Strike 2
Cache odchází z aktivního map poolu a její místo zabere Vertigo. Tato zpráva je nyní u CS:GO komunity tématem číslo jedna. A jak zasáhne nečekaná změna turnaje u nás na webu?
Vertigo
Vertigo

O reworku Cache se již nějakou tu dobu tušilo, její odstavení z aktivního map poolu je ale i tak docela pořádným překvapením. A to především kvůli mapě, která ji nahrazuje. Pokud byste čekali, že se po pauze vrátí Cobblestone v novém kabátu, mýlili byste se – ve Valve se totiž rozhodli, že Cache minimálně na chvíli zastoupí Vertigo. Tato mapa sice není žádnou novinkou, poprvé se v CS:GO objevila již v roce 2012 a najít byste ji mohli i ve starších verzích Counter-Strike, její vtrhnutí na kompetitivní scénu ale zkrátka moc lidí neočekávalo.

Vertigo

Jenže ať už se nám to líbí, nebo ne, Vertigo se zkrátka na oficiálních turnajích hrát bude a změny se dočkáte i na našem portálu. V turnajích, které nespadají pod MČR v počítačových hrách, nabývá změna účinnosti ihned. A v turnajích, v nichž o MČR body půjde, což znamená One Night Standy, měsíční finále a FORTUNA COOL ligu, si ještě na chvíli budete moci Cache užít, Vertigo v nich tuto populární mapu nahradí až 8. dubna. 

miluju videohry a hlavně ligu legend