Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme PLAYzone Challenge edici herních sestav Alza GameBox

2. 5. 2019 | 13:48 Všechny hry
V rámci možnosti vstupenky stupně All Inclusive jsme pro PLAYzone Challenge avizovali také vlastní herní sestavy, a právě dnes nastává ten moment, kdy se s nimi můžeme podělit světu!
Alza GameBox RTX2070 PLAYzone Challenge
Alza GameBox RTX2070 PLAYzone Challenge

Herní sestavy s názvem Alza GameBox PLAYzone Challenge vznikly, jak už název vypovídá, právě s partnerem celého eventu. V jednoduchosti jde o speciální edice oblíbených GameBoxů právě při příležitosti premiérového ročníku největší české lan párty. Tyto sestavy jsou základní součástí vybaveného herního místa v rámci registrace All Inclusive, ale kromě toho jsou normálně v prodeji i na eshopu Alza.cz.

PLAYzone Challenge 2019

Sestavy v naší edici se prodávají ve dvou variantách, my se však zaměříme na tu silnější, pojmenovanou podle grafické karty NVIDIA GeForce RTX2070 8GB. Celá mašina je postavena procesoru Intel Core i5 9400F Coffee Lake 4.1GHz vsazeném do základní desky Intel B360. Pamětí uvnitř najdete klasických 16GB v DDR4 a pořádnou rychlost stroji dodá 1000GB M.2 SSD disk. I s operačním systémem se tato sestava prodává za 34 990 Kč.

Takhle náš GameBox vypadá naživo:

Alza GameBox PLAYzone Challenge

PLAYzone Challenge GameBox je sestaven tak, aby vystačil na nejnáročnější hry, jako je v rámci samotné akce PlayerUnknown's Battlegrounds. Herních sestav máme pro balíčky All Inclusive připraveno spousta, ale pro případ nouze vznikla pro méně náročné tituly i verze, která je o 5000 Kč levnější. Hlavní viditelnou změnou je nižší grafická karta NVIDIA GeForce RTX2060 6GB, která ale na celou škálu her v pohodě vystačí.

Uvažovali jste o All Inclusive a zaujalo vás složení této mašiny, kterou si můžete pro celou akci pronajmout a netahat se tak přes celou republiku s těžkým počítačem? Tak doufáme, že už není nad čím, protože jsme prodloužili první registrační vlnu o týden do 7. května 23:59 a není na co čekat. Vidíme se všichni v Brně!

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.