Přejít k hlavnímu obsahu

Lady Gaga se na Twitteru zeptala, co je to Fortnite. Streamer Ninja jí nabídl, že jí vše vysvětlí

23. 10. 2019 | 19:33 Fortnite
Populární zpěvačka Lady Gaga má na svém kontě miliony followerů a plno úspěšných hitů, o esportu toho ale pravděpodobně příliš neví. Prostřednictvím svého twitterového účtu se nedávno obrátila na své fanoušky, podařilo se jí však název oblíbené hry zkomolit. Svých followerů se tak zeptala: "Co je to fortnight?"
Gaga
Gaga

Jelikož má Lady Gaga přes 79 milionů followerů, na její otázku reagovalo mnoho lidí, mezi nimi i známé osobnosti esportu a herního světa. Jednou z nich byl i známý Fortnite streamer Tyler "Ninja" Blevins. Ninja si trochu zažertoval a do své odpovědi zakomponoval text z jedné ze zpěvaččiných písní Telephone. 

"Zavolej mi na telefon. Dám ti milion důvodů proč hrát. Ty a já," napsal v příspěvku na svém Twitteru. Pravděpodobně však už nečekal, že se ze všech odpovědí od fanoušků právě jemu dostane reakce. Zpěvačka ho v dalším příspěvku označila a zeptala se:   

 

Kdo jsi?

Ukázalo se tak, že popová diva jednoho z nejznámějších streamerů světa pravděpodobně nezná. Je fakt, že oproti Lady Gaze ho na Twitteru sleduje "pouze" něco přes 5 milionů fanoušků. Ninja vzal její otázku s humorem a během streamování zareagoval: 

No... Kámo, Lady Gaga právě ukončila moji kariéru.

Nakonec zpěvačce doporučil, aby se zeptala zpěváka a rappera Drakea. Ninja a již zmíněný Drake spolu v minulosti streamovali Fortnite a podařilo se jim zlomit rekord s 628 tisíci sledujících v přímém přenosu.  

Uvidíme, zda Lady Gaga na další Ninjův tweet zareaguje, či nikoliv. Tak jako tak, jistě se mu pozornost plynoucí z toho, že ho zpěvačka s miliony followerů označila, hodí. Kromě Ninji na zpěvaččin tweet reagovaly další známé osobnosti jako Juan "Hungrybox" DeBiedma nebo PewDiePie, ale třeba i účty Discordu nebo Twitche.  

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Ninja