Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Beijing se uskuteční o stejném víkendu jako MČR a dnešním dnem již má kompletní složení

22. 10. 2019 | 14:15 Counter-Strike 2
Po StarSeries i-League S8 a BLAST Pro Series v Kodani zdá své účastnické složení i následující turnaj světového okruhu v CS:GO, který 7. až 10. listopadu zavítá na asijský kontinent.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Světová série Intel Extreme Masters po dřívějších zastávkách v Šanghaji letos podruhé zavítá do Pekingu. Na osm týmů zde čekají čtyři dny plné CS:GO a také šťavnatý prize pool 250 tisíc dolarů. Spolu s tím se ale bude bojovat o místenku na šampionátu v Katovicích, kde prozatím jsou kvalifikovaní pouze Fnatic.

Složení pekingského turnaje utvoří pět pozvaných týmů a tři kvalifikované. Pozvanou čtveřici Astralis, FaZe Clan, Evil Geniuses a Team Vitality měli původně doplnit hráči Liquid, ti se kvůli únavě z přílišného cestování rozhodli své účasti vzdát. Pátým pozvaným týmem se tak dnešním dnem stávají ENCE. Skrze evropskou kvalifikaci si pak slot vybojovali mousesports, takže v Číně uvidíme i jednoho slovenského zástupce. Zbylé složení dokreslují domácí týmy. Čínskou kvalifikaci ovládl tým ViCi Gaming, celou asijskou pak vyhráli TYLOO.

Štítky: IEM Beijing
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.