Přejít k hlavnímu obsahu

AS Monaco se po čtyřech měsících vrací k Rocket League

25. 10. 2019 | 12:58 Rocket League
Esportová divize fotbalového klubu AS Monaco se menší pauze vrací na pole Rocket League. Jeho nová sekce v tuto chvíli bojuje o postup do nejvyšší evropské soutěže RLCS.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Zatímco v Severní Americe premiérově vstoupila do esportu organizace Pittsburgh Knights, podpisem 2. nejlepšího týmu světa, dosud známého jako The Peeps, tak AS Monaco Esports při svém návratu do světa Rocket League sáhla spíše po naději do budoucna.

Monacký fotbalový klub reprezentovala RL sekce již od loňského srpna, tento tým se však letos v létě rozpadl. AS Monaco se však nehodlalo stáhnout z těchto vod a ohlíželo se po nové akvizici. Ta správná přišla začátkem tohoto týdne, když do jeho řad zamířil celý tým Fadeaway, který v tuto chvíli bojuje v lize Rocket League Rival Series, skrze kterou vede přímá cesta do nejvyšší evropské RL soutěže. V té se zatím se skóre 3-1 vyskytují na 2. místě, zatímco český hráč Lauty je s týmem Underwater Squad na opačné straně tabulky.

Rocket League sekce AS Moncaco Esports vypadá následovně:

 Německo Maik 'Tigreee' Hoffmann
 Francie Alex 'Extra' Paoli
 Velká Británie Jordan 'EyeIgnite' Stellon

Štítky: AS Monaco
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.