Přejít k hlavnímu obsahu

Leckr končí v eSubě a míří do Evropy!

2. 1. 2020 | 17:29 Counter-Strike 2
Při současné neaktivitě oskara nemáme v zahraničí žádného českého hráče, který by se stabilně ukazoval v nějakém týmu. To dnešním dnem mění dosavadní kapitán eSuby leckr, který své dvacáté narozeniny oslavuje přestupem do Německa, kde si zahraje na plný úvazek za tým No Limit Gaming.
leckr
leckr

Letošní sezóna byla pro Michala 'leckr' Kadlíčka přelomová. Nejprve vyhrál několik offline akcí s týmem Brute, následně byl u zrodu nového složení eSuby, která se až na finále MČR prezentovala parádními výkony. Přestupový kolotoč se však po Novém roce může rozjet naplno a právě jeho přestup je tím prvním oficiálním.

Zatímco eSuba podle spekulací chystá další přerod své CS:GO sekce, leckra už na domácí scéně neuvidíme. Rozhodl se totiž přijmout nabídku od svého známého a někdejšího kouče Brute SchwaByyjeeho přestoupit do Německa. V nové sezóně si dvacetiletý hráč poprvé vyzkouší vést tým z pozice in-game leadera v angličtině. Novým působištěm leckra se totiž stává No Limit Gaming, kde si kromě něj zahraje trio Němců a jeden Švéd. Na našem písečku se sice chystají velké věci, leckr jich ale součástí nebude. V Německu se totiž stane profíkem.

Již brzy se u nás můžete těšit na obsáhlý rozhovor, tak nezapomeňte sledovat PLAYzone i nadále.

Sestava týmu No Limit Gaming:

 Německo Lukas 'ecfN' Kauer
 Německo Marcel 'cello' Roode
 Německo Adrian 'ADR1AN' Blunck
 Švédsko Tobias 'shadow' Flodström
 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček

 Německo Joscha 'SchwaByyjee' Ziegler – trenér

Něco končí, ale něco nového začíná. Rozhodl jsem se nepokračovat v sestavě eSuby a přijal jsem nabídku hrát full-time v zahraniční organizaci, přesněji na německé scéně. Je mi ctí oznámit můj nový tým, No Limit Gaming. Je to pro mě něco nového, skvělého a taktéž velká výzva. Jdu se naplno věnovat full-time CSku a nenechám si tuhle příležitost ujít. Díky eSubě za skvělý půl rok, ve kterém jsem se naučil spoustu skvělých věcí a hlavně jsem se připravil na profesionální scénu, díky kluci a přeju vám GL do budoucna! Hodně dalších detailů vám prozradím později či na streamu, takže se určitě zastavte. V této sestavě budu působit jako IGL, bude to můj první zahraniční tým, kde dělám IGL v angličtině, uvidíme jak mi to půjde, ale zatím to šlape skvěle!
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.