Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: Cloud9 představili novou sestavu

6. 1. 2020 | 21:11 Counter-Strike 2
Již několik týdnů se světem CS:GO šířily informace, že tým Cloud9 má již vyhlédnutou novou sestavu. Dnes už však nad ničím spekulovat nemusíme, C9 totiž oficiálně představili nový tým, se kterým bude bojovat na světových turnajích.
ATK
ATK

UPDATE: Spekulace se staly skutečností a Cloud9 potvrzují svou novou sestavu! Ta je složená z bývalých hráčů africké organizace ATK, kteří tak nově budou hájit barvy Cloud9. Více o přestupu řekl coach Cloud9 T.c:

Hrát za Cloud9 je pro celý tým splněný sen! Slova nemůžou vyjádřit to, jak jsme nadšení z toho být členy této legendární organizace. Jsme opravdu šťastní za tuto příležitost. Myslím, že přišla právě včas na to, abychom mohli dál růst a zlepšovat se. Náš tým je stále velmi mladý a jsem plný očekávání z toho, co předvedeme s podporou Cloud9.

O tom, že do Cloud9 poputuje americko-africká sestava ATK, již v minulosti omylem promluvil bývalý hráč C9, Španěl Mixwell. Ten potvrdil, že americká organizace po něm původně chtěla složit nový tým, avšak nakonec se rozhodla pro akvizici ATK. On tedy nadále zůstane na lavičce. Tuto informaci nyní potvrdil známý insider Dekay, který přišel s stvrzením, že smlouvy jsou již podepsané a nic nebrání oznámení nové sestavy Cloud9.

Připomeňme, že Cloud9 jsou bez CS:GO týmu poté, co jejich poslední pokus ve složení daps, autimatic, koosta, TenZ a mixwell skončil katastrofou a první tři zmínění odešli do organizace Gen.G. A protože C9 mají problémy se složením funkční sestavy již více než dva roky, rozhodli se podepsat již fungující tým. Pro ilustraci, během posledních dvou let se v týmu protočilo téměř 20 hráčů, mezi kterými nechyběl ani Slovák STYKO nebo hvězdný Flusha.

Sestava ATK naopak hraje již nějakou dobu pospolu, i když zatím bez větších úspěchů. Tím zatím největším je sedmé místo z prosincového ESL Pro League Finals, kde vyřadili North a G2, avšak dvakrát nestačili na mousesports. Oficiální představení nové sestavy Cloud9 by mělo proběhnout během příštího týdne.

Nová sestava Cloud9 vypadá následovně:

 Jižní Afrika Johnny "JT" Theodosiou
 Jižní Afrika Aran "Sonic" Groesbeek
 Spojené státy americké Ian "motm" Hardy
 Spojené státy americké Joshua "oSee" Ohm
 Spojené státy americké Ricky "floppy" Kemery

 Jižní Afrika Tiaan "T.c" Coertzen – kouč

Zdroj: dbltap.com
Štítky: Cloud9, ATK
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.