Přejít k hlavnímu obsahu

Tým North prochází rebrandem, představil nové logo

7. 1. 2020 | 14:44 Counter-Strike 2
Dánská organizace North, spadající pod fotbalový tým FC Copenhagen, dnes představila svou rebrandovanou podobu loga a grafických materiálů.
North graphics
North graphics

Když včera tým North vymazal vše ze sociálních sítí a dokonce zrušil webovou stránku, začalo se spekulovat, že dojdu k rebrandu, či dokonce k úplnému konci organizace. Dnes však všechny spekulace byly rozsekány vikingskou sekerou poté, co North představili nový grafický kabátek.

 

Při tvorbě nového grafického kabátku se North drželi svého jména a silně se inspirovali severskou mytologií a vikingskou kulturou. To není náhoda, North si totiž dali za cíl stát nejvýznamnější skandinávskou esport organizací, čemuž by právě zaměření na historii této části Evropy mohlo pomoct.

Kromě rebrandu také organizace oznámila prodloužení smlouvy s největší hvězdou CS:GO týmu Kjaerbyem a příchod nového APEX Legends týmu, který se bude účastnit Apex Global Series.

A perlička na závěr. Nechybělo mnoho, abychom bylo svědky grafického kabátku North z dílny českého grafika Loxara, který má na starosti například grafiku týmu Universe. Z důvodu pracovního vytížení však musel Loxar tuto nabídku odmítnout.

Štítky: North
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.