Přejít k hlavnímu obsahu

YellOwStaR se vrací do hráčského křesla a bude bojovat o EU Masters!

14. 1. 2020 | 10:00 League of Legends
Po více než 3 letech se legendární francouzský špílmachr YellOwStaR vrací do role aktivního hráče. V roce 2020 se totiž jako support ukáže ve francouzském týmu LDLC OL, kde od roku 2017 dělal hlavního trenéra.
YellowStaR Fnatic
YellowStaR Fnatic

YellOwStaR začínal kariéru v roce 2011 francouzských týmech jako against All authority nebo Millenium a jméno si udělal jako AD Carry. V této roli působil i v SK Gaming a následně také ve Fnatic, kde přišlo jeho nejúspěšnější období. V roce 2013 sice přešel do role supporta, když Rekkles dosáhl 17ti let a mohl hrát v EU LCS, kde se však zapsal, jako jeden z nejlepších hráčů v této roli do historie. Francouzský support od získal s Fnatic 5 titulů evropských šampionů a v roce 2016 odešel do severoamerických TSM. Tam ale nejúspěšnější split nezažil a po půl roce se tak vrátil zpět do Fnatic. Tehdy ale evropský tým nezažíval nejlepší období a ani návrat kapitána nepomohl, takže Fnatic na Worlds nepostoupili. 

Na konci sezony 2016 tedy YellOwStaR ukončil hráčskou kariéru a spojil síly s Paris Saint-Germain, jako hlavní manažer LoL týmu. O rok později se stal hlavním trenérem celku LDLC, se kterým získal tři tituly francouzské LFL a vítězství v off-season turnaji Underdogs. Letos zaujme místo supporta a spolu s novou sestavou, která zatím není známá, bude bojovat o další francouzský titul a místo na European Masters. Za svou hráčskou kariéru se YellOwStaR pětkrát zúčastnil světového šampionátu a proslul zejména svou herní inteligencí, kterou se pokusí pomoci svým spoluhráčům. 

Bude mít YellOwStaR jednou i na návrat do LEC?

Možnosti výběru
Štítky: LDLC, ERL, LFL, fnatic