Přejít k hlavnímu obsahu

Nejen Super Bowl je za námi, překvapivého vítěze má i Fortnite Streamer Bowl

4. 2. 2020 | 15:39 Fortnite
Klání s názvem Twitch Rivals Streamer Bowl už je za námi. Nejlepší Fortnite hráči na světě předvedli společně s hvězdami National Football League, co umí, aby získali neuvěřitelných 500 tisíc dolarů, a to vše pro charitu, kterou si vítěz zvolil dle vlastního uvážení.
Twitch Rivals
Twitch Rivals

Jak jsme již informovali, týmy, které díky draftu vznikly, tvořila samá známá jména, včetně hvězd jako jsou Bugha & JuJu Smith-Schuster (Pittsburgh Steelers), UnknownxArmy & Avonte Maddox (Philadelphia Eagles), NICKMERCS & Mike Evans (Tampa Bay Buccaneers) a Reverse2K & Baker Mayfield (Cleveland Browns). 

Ačkoliv horkým favoritem na vítězství byl právě Bugha, výherce loňského světového poháru, spolu s Juju Smith-Schusterem, tak nejvyšší cenu nakonec ale získalo duo sestavené z profíka Codyho “Clix” Conroda a Tarika Cohena z Chicago Bears. Získanou částku se rozhodli věnovat na boj proti australským požárům.

Conrod a Cohen se k triumfu dopracovali po těsném boji mezi Clixem a Bughou, kde si první jmenovaný výhru zajistil killem v poslední vteřině, díky čemuž celkem nasbírali úctyhodných 69 bodů. Druhou příčku berou Turner “Tfue” Tenney a Kyler Murray, Tfue navíc díky svým schopnostem dosáhl i na ocenění nejužitečnějšího hráče. Za nimi se umístili Aydan a Kurt Benkert, čtvrtá pak skončila dvojka Bugha, JuJu Smith-Schuster.

V případě, že jste neměli šanci se na Fortnite Streamer Bowl vidět, se můžete podívat na nejlepší momenty z turnaje na oficiálních stránkách Twitch Rivals.

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Streamer Bowl