Přejít k hlavnímu obsahu

LukeeV míří do zahraničního týmu Sniip

9. 3. 2020 | 16:26 PUBG: Battlegrounds
Tuto neděli byla oficiálně představena nová sestava sniip teamu, který byl dosud převážně chorvatský. Z Balkánu ale nyní zůstává pouze jediný hráč a zbytek utvoří zahraniční akvizice, z nichž jedna je česká.
sniip team
sniip team

Chorvatský kapitán sniip teamu ZEKO patří na jihoevropské scéně ke známým jménům, tentokrát si ale k sobě rozhodl vzít parťáky ze zahraničí. Jedním z nich je i známý český hráč Lukáš 'LukeeV' Jukl, který na domácí scéně působí již od samých začátků. V roce 2018 hrál například za Rowdy, ale na MČR se nedostal. Po hráčské pauze se loni vrátil a na vyvrcholení sezóny neúspěšně hájil barvy eEriness. Začátkem letošního roku si spolu s TheCobrou zahrál za portugalský tým 22 Esports, který postoupil do online finále kvalifikace na PGS Berlin i do finále PUBG SuomiLiigy. Zatímco TheCobra se s týmem Green Cobras vrací domů, LukeeV zůstává v zahraničí.

Kromě ZEKA se do sniip teamu vrací Blues7ar, který už zde jednou působil, a spolu s LukeeVem je zcela novou tváří K4pii. Při premiéře nové sestavě v Charge Gaming League patřily obě nejnovější akvizice k nejlepším střelcům při výhře celého lobby, tak doufáme, že to českému hráči bude na mezinárodní scéně klapat.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: LukeeV, sniip
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.