Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace světových šampionů v League of Legends má vstoupit na pole CS:GO odkoupením Heroic

11. 3. 2020 | 12:22 Counter-Strike 2
FunPlus Phoenix zaměstnávají sekce v různých hrách, nyní se však mezi světovou špičku budou chtít dostat také v CS:GO. Angažovat se však nebudou na asijské scéně, odkud organizace pochází, ale podle aktuálních informací se chystají vplout do evropských vod.
FunPlus Phoenix
FunPlus Phoenix

Liga FLASHPOINT startuje už za pár dní a tři účastníci stále nejsou známí. Scénou však kolují zprávy o přijatých pozvánkách Chaos a HAVU, čímž by zbýval poslední celek do dvanáctičlenného složení. Nyní se dostává na povrch, že by novou soutěž měla doplnit organizace FunPlus Phoenix. Tohle jméno je proslulé především na poli League of Legends, kde se hráči FPX vloni stali mistry světa. Start nové ligy je však ideální příležitosti vkročit do nových vod a ani tato organizace si to dle informací žurnalisty neLa zřejmě nenechá ujít.

Akvizicí asijské organizace se má stát dánská pětice Heroic, která o víkendu zažila zklamání v podobně neúspěšné kvalifikace na nadcházející EU Minor. Tato organizace má místenku v konkurenční ESL Pro League a pokud se vše nechystá již delší čas, tak by sama musela opravdu rychle jednat. Finální detaily k FLASHPOINTu váznou právě na uzavření seznamu účastníků a tímhle by se vše mohlo v nejbližších hodinách uzavřít.

Pokud se vše potvrdí, tak barvy FunPlus Phoenix bude nově hájit tato sestava:

 Dánsko Marco 'Snappi' Pfeiffer
 Dánsko Casper 'cadiaN' Møller
 Dánsko Patrick 'es3tag' Hansen
 Dánsko Martin 'stavn' Lund
 Dánsko Johannes 'b0RUP' Borup 

PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.