Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasujte o změně herní vlajky OG

25. 3. 2020 | 16:51 Dota 2
Legendární organizace OG proslulá dvěma tituly na The International v Dotě 2 a čtyřmi vítězstvími na Valve Majorech se rozhodla změnit svou herní vlajku. I vy jim můžete pomoci s výběrem.
OG
OG
Zdroj: Zdroj

Hlasování o nové vlajce ohlásil kapitán a dvojnásobný mistr světa Johan "Notail" Sundstein na facebookovém profilu organizace. Prosí fanoušky, aby šli hlasovat a dali tak vědět týmu, jaká vlajka se jim nejvíce líbí. Na turnaji WeSave Charity Play si tým změnil herní vlajku na druhou variantu zobrazenou níže. Každá možnost odkazuje na nějaký významný moment organizace, případně Notailovu lásku ke slunečnicím.

Hlasovat můžete v aplikaci Socios Gaming výběrem jednoho ze čtyř návrhů. První je klasický s připomínkou dvou vítězství The International, další odkazuje na vznik organizace a její předchozí název Monkey Business. Třetí varianta je notailova oblíbená, logo OG a v pozadí květy slunečnice. Na závěr si grafici připravili zvěčnění životního momentu Sébastiana "Ceb" Debse a slavného pokřiku "Ceeeeeeeeeeeeeeb".

OG1
OG2
OG3
OG4
Štítky: OG