Přejít k hlavnímu obsahu

Uno a spol. opouští nEophyte a s novými posilami míří do myRevenge

27. 3. 2020 | 10:51 Counter-Strike 2
Organizace myRevenge má dlouholetou tradici v podporování českých a slovenských týmů, ani jednou to ale žádná její sekce nedotáhla na MČR. Jaké budou ambice nejnovějšího přírůstku? Tým v čele s matadorem unem se totiž právě sem přesouvá z nEophyte.
myRevenge CS:GO
myRevenge CS:GO

Peter 'uno' Lipowski dal dohromady s Martinem 'giotive' Brumerčíkem loni koncem října novou sestavu, která v totožném složení vydržela hezkých pár měsíců. Zejména v mimosezónním období je taková věc obdivuhodná, výsledky to bohužel nepřineslo. Tým nejprve začal v Absolute Legends, poté se přesunul do nEophyte a po dalších neúspěších nyní opět mění působiště. Jak si z úvodníku zřejmě domyslíte, tak tím se stává myRevenge.

A co že se unovi a spol. nepovedlo? V žádné z otevřených kvalifikací do dvou elitních domácích soutěží se jim nepodařilo postoupit ani do uzavřené kvalifikace, což doprovázel také neúspěch v ESEA Open lize, tedy v nejnižší divizi vůbec, kde to nEophyte nedotáhli do play-off. Možná tak přetekl pohár i ze strany organizace.

Přesun do myRevenge s sebou ale přináší i personální změny. S týmem se loučí dva Češi, Matěj 'SHINIGAMI' Pátek a Josef 'traxX' Mrvík, které nahrazují dva krajané dvou výše zmíněných veteránů domácí scény. Konkrétně jde o Borise 'B0R0' Jánoše a Rudolf 'Rutk0' Kovalčik, tedy opět žádná profláknutá jména, stejně jako tomu bylo při složení původní pětice. Uno tedy pokračuje po stejné cestě, tak uvidíme, jestli bude nyní úspěšnější.

myRevenge budou působit v tomto složení:

 Slovensko Peter 'uno' Lipowski
 Slovensko Martin 'giotive' Brumerčík
 Česká republika Adam 'Blahys' Blaha
 Slovensko Boris 'B0R0' Jánoš
 Slovensko Rudolf 'Rutk0' Kovalčik

Štítky: myRevenge, nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.