Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi se loučí se svou původní sekcí, na její místo přichází sestava z Mindfinder

16. 4. 2020 | 18:24 Brawl Stars
Původní Brawl Stars sekce se u Sampi moc dlouho neohřála. Pro neuspokojivé výsledky organizace své staré hráče propouští a na jejich místo nabírá sestavu donedávna reprezentující Mindfinders.
Sampi, Brawl Stars
Sampi, Brawl Stars

Selhání k esportu patří stejně jako úspěchy a na vlastní kůži se o tom nyní přesvědčili v Sampi. Svoji nedávno představenou Brawl Stars sekci, jež měla ambice patřit k domácí špičce, totiž nyní musí ani ne po měsíci propustit z důvodu neuspokojivých výsledků. Sestava pod vedením známého Clash Royale hráče Daniela "danoboss" Sehnoutka prostě nezvládla splnit požadavky vedení, naštěstí se ale Sampi kvůli této zkušenosti nerozhodli na BS naprosto zanevřít, na místo danobosse a spol. nyní akorát přichází jiní hráči.

Ti nejsou na naší Brawl Stars scéně žádní nováčci, celá trojice donedávna působila v Mindfinder Esports, kde se rozhodně stihla ukázat v dobrém světle. V současnosti je to na naší scéně nepochybně jeden z naprosto nejlepších týmů, což potvrzuje i to, že v aktuálním MČR bodování těmto borcům patří první místo. Sampi si tak bez pochyb polepšují, otázkou ale zůstává, kdo zaplní prázdné místo v Mindfinder. Dost možná se to dozvíme již za pár dní, vyloučit ale nejde ani to, že se do Brawl Stars tato organizace už nepodívá.

Nová podoba BS sekce Sampi:

 Česká republika Adam "Bandit" Švehla
 Česká republika Jan "Lemur" Muller
 Slovensko Adam "Kepo" K.
 Česká republika Daniel "h4nsky" Hanousek (streamer a manažer týmu)

miluju videohry a hlavně ligu legend