Přejít k hlavnímu obsahu

NEophyte vítají novou CS:GO sekci plnou známých jmen

17. 4. 2020 | 11:58 Counter-Strike 2
Organizace nEophyte historicky patří k absolutní špičce domácí scény, poslední roky se ale spíše drží v nižších sférách. Ambice to ale jejím sekcím neupírá, protože se v některých případech a hrách opět ukázali i na samotném MČR. A právě tento cíl si stanovuje i tým, který pod křídla nEph míří nyní.
iNvis
iNvis

V prvních pěti letech éry Mistrovství ČR v počítačových hrách si nEophyte z Counter-Strike turnajů odvezli vždy cenný kov. Vše zakončily dvě zlaté medaile z let 2014 a 2015. Slávu této značky se snažila vrátit celá řada sekcí, tu poslední dokonce vedl zkušený uno. Ani tento pokus ale nepřinesl jakýkoliv úspěch, což nic nebrání provést další. V čele nové sestavy jsou opět známá jména, jako Adam 'Neci' Zoula či Tomáš 'tMs1k' Zelenka.

Právě tito dva spolu dříve strávili úspěšné roky v barvách eEriness, v poslední době se však spíše vytráceli. Než ale ukončí svou aktivní kariéru, jako se chystal udělat po loňském MČR jejich dlouholetý parťák Bordel, tak se chtějí ještě jednou kvalifikovat na MČR. Od začátku sezóny už po jejich boku působí Martin 'iNvis' Hubáček (na titulní fotce), který s Necim před 5 lety vybojoval v Brně dělené třetí místo v barvách eXtatus.

Původní trefný název týmu byl Artróza, trio výše ale nyní mění dva hráče a míří právě pod nEophyte. V minulé iteraci této organizace se mihl čtvrtý hráč nové party, Josef 'traxX' Mrvík, a celou pětici uzavírá Matěj 'Synx' Hönig, na papíře nejméně známé jméno celé soupisky. Oficiální představení od nEph sice stále ještě nepřišlo, před dvěma dny ale tMs1k na své fanpage potvrdil informace o vzniku sestavy portálu Eplayer.

Celá sestava tedy vypadá takto:

 Česká republika Adam 'Neci' Zoula
 Česká republika Tomáš 'tMs1k' Zelenka
 Česká republika Martin 'iNvis' Hubáček
 Česká republika Josef 'traxX' Mrvík
 Česká republika Matěj 'Synx' Hönig

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.