Přejít k hlavnímu obsahu

Další legenda odchází do důchodu

24. 4. 2020 | 10:00 Dota 2
Přinášíme další smutnou zprávu. Legenda severoamerické Doty a podle mnohých jeden z nejlepších offlinkářů všech dob, Saahil "Universe" Arora, odchází do hráčského důchodu.
Universe
Universe

Universe je nevratně spjatý s organizací Evil Geniuses, která ze Severní Ameriky udělala plnohodnotný region. Vrchol jeho kariéry byl bezesporu v roce 2015, kdy s EG vyhrál The International. O rok dříve i později se mu pak podařilo získat bronzovou medaili, vítězství tedy rozhodně nebyla náhoda.

Rozhodl jsem se ukončit svou hráčskou kariéru. Kdykoli v životě něco dělám, dám do toho všechno a Dota nebyla výjimkou. Za posledních 10 let jsem dal všechno do této hry/soutěže a byl to úžasný zážitek. Teď je čas začít se zajímat o jiné věci a zjistit, co přijde. Děkuji svým fanouškům a spoluhráčům za skvělé zážitky, na které nikdy nezapomenu.

S těmito slovy ukončil Universe svou kariéru.

Okamžitě po uveřejnění jeho rozhodnutí se začaly na Twitteru množit vzkazy od hráčů, komentátorů i fanoušků.

Universe má kromě hráčských schopností i kreativního ducha. V minulosti vytvořil dva hudební videoklipy s parodiemi na známé skladby, takže se dost možná dokáže uchytit i v hudebním průmyslu. Ať už ho uvidíme, nebo neuvidíme v Hollywoodu, přejeme této nenahraditelné legendě jen to nejlepší a budeme vzpomínat na jeho nezapomenutelný 6 Million Dollar Echo Slam.

Štítky: Universe