Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 se už desátým rokem stává partnerem MČR

1. 5. 2020 | 12:00 Všechny hry
Spolupráce Mistrovství ČR v počítačových hrách a HAL3000 pokračuje úspěšně i podesáté v řadě. I letos bude společnost vyrábějící herní počítače generálním partnerem MČR.
HAL3000
HAL3000

Společnost HAL3000 je na českém trhu už opravdu dlouho a za tu dobu se stala špičkou ve svém oboru. Vyrábí nejen herní, ale i multimediální a kancelářské počítače. Už devětkrát hráli na jejich špičkových strojích hráči na MČR i návštěvníci turnaje, kteří si tak mohou odpočinout od náročného fandění. Jsme nadšení, že s námi HAL3000 opět pomáhá vybudouvat takto prestižní domácí esportovou akci!

Již deset let spolupracujeme společně s PLAYzone v HAL3000 na oficiálních herních počítačích pro MČR. Není tomu jinak ani letos, kdy jsme vypustili do světa nabušené sestavy, které jsou hodny nejprestižnější progamingové akce na území ČR! Hraj s HALem, hraj jako vítěz!

vyjádřil se za HAL3000 k opětovnému uzavření partnerství Jiří "mullDie" Čipera.

HAL3000

Z nabídky speciálních sestav pro MČR, na kterých hrají i samotní soutěžíci, si vybere opravdu každý. Počítače se pohybují v různých cenových kategoriích, a ať už jste jen sváteční hráč nebo profesionál vyžadující nejlepší výkon, vždy vaši potřebu stoprocentně uspokojí. I pro lidi, jejichž hlavní motiv koupě počítače není hraní, jsou dostupné řady kancelářských či mini počítačů.

Štítky: MČR, HAL3000