Přejít k hlavnímu obsahu

COOL liga: eSuba poráží Inae 3:2, druhé kolo je tak u konce

25. 4. 2020 | 20:55 Hearthstone
Další sobota znamená jediné, pokračovaní letošní sezóny Hearthstone COOL ligy. Kdo si v jejím druhém kole připíše cenné body, a přiblíží se tak vytouženému postupu do play-off?
HS COOL liga
HS COOL liga

Letošní týmová Hearthstone COOL liga pokračuje i tento týden! I v jejím druhém kole budeme opět svědky čtyř zajímavých zápasů, z nichž tři budeme moci sledovat i živě na streamu. Tam se v akci ukážou třeba Faeliho Entropiq, eSuba nebo Absolute Legends s Jarlou, rozhodně se tedy máme na co těšit. Komentářem navíc vše doprovodí zkušená dvojice Pandapple RastaFish.

Tabulka před 2. kolem soutěže
#Název týmuVP+/-B
1.eEriness1033
2.Gifted Gaming1033
3.CZC.eSuba1023
4.Inside Games1013
5.Absolute Legends01-10
6.Entropiq01-20
7.nEophyte01-30
8.Inaequalis01-30
Gifted Gamingvs.Entropiq

Kapr  Česká republika
Benko  Slovensko
Pepe  Španělsko
CptBoatsNHoes  Česká republika

Hunter
Warrior
Mage
Druid
Shaman

2:3

Priest
Warlock
Druid
Mage
Shaman

 Česká republika Faeli
 Česká republika Naruto21
 Česká republika Onekrigg
 Česká republika En1gma

První zápas přinese souboj aktuálně prvního a šestého týmu. Gifted Gaming, kteří díky své suverénní výhře nad nEophyte vévodí tabulku, narazí na silné Entropiq v čele s Faelim, a už na úvod bychom tedy měli být svědky velice zajímavého utkání. Statisticky by navíc mělo být velice vyrovnané, větší výhodu mají matchupově pouze GG v první hře, a tak se dost možná dostaneme až k rozhodujícímu mirroru Shamanů.

nEophytevs.Absolute Legends

Eratrion  Česká republika
StrawMan  Česká republika
Siki  Česká republika
Cocon  Česká republika

Shaman
Rogue
Warlock
Druid
Paladin

3:2

Druid
Paladin
Hunter
Mage
Shaman

 Česká republika Vanik
 Česká republika Valdaboy
 Česká republika Jarla
 Česká republika Vejvyk

A i druhé streamované utkání nabídne velice zajímavou řežbu. Ta bude docela podobné té úvodní, co se týče čísel totiž opět budou mít výraznou výhodu akorát nEophyte v prvním zápase. Jinak jsou všechny matchupy velice vyrovnané, a nemalou roli tudíž sehraje i fakt, že AL v čele s Jarlou mají papírově silnější sestavu. V případě, že bychom se dostali až do páté hry, ale budou mít matchupově lehčí výhodu nEophyte, Jarla a spol. tedy budou muset pro to, aby ligu nezačali dvěma prohrami, opravdu zabojovat.

CZC.eSubavs.Inaequalis

PoweR  Česká republika
Vlčák77  Česká republika
ecoo  Česká republika
Scruffy  Česká republika

Rogue
Druid
Warlock
Paladin
Shaman

3:2

Hunter
Rogue
Warlock
Mage
Paladin

 Slovensko majsssster
 Česká republika Bpedack
 Česká republika Hydo
 Česká republika Shaolin

A vyrovnaný souboj můžeme očekávat i na závěr streamu. Co se týče hráčů, má sice papírově nabušená sestava eSuby lehce navrch, Inae ale rozhodně hrát umí, a podstatnější jsou tak opět spíše jednotlivé matchupy. V nich ale nemá výrazně na vrch ani jeden tým, a tak dost možná uvidíme všech pět her. V tomto případě by byli lehce silnější Inaequalis, šance jsou ale stále relativně vyrovnané, a stát se tak může cokoliv.

eEriness E-BLUEvs.Inside Games

 Zukys  Česká republika
Bende  Česká republika
Hazarder  Česká republika
Sajmonak  Česká republika

Warrior
Mage
Warlock
Paladin Druid

3:0

DH
Rogue
Mage
Hunter
Paladin

 Česká republika Jobsad
 Slovensko martim
 Česká republika Norwis
 Česká republika Heki

Mimo záři reflektorů budou tentokrát o výhru usilovat eEriness a Inside Games. Nestreamované utkání tedy bude jediné, ve kterém se představí dva týmy, co zvládly v úvodním kole vyhrát. Jeho vítěz si tak na úvod ligy připíše pěkný náskok, kdo z této dvojice to ale bude, lze těžko tipovat. Sestavy mají oba celky velice vyrovnané, hlavní slovo tudíž opět budou mít matchupy. Dle nich by měly být první čtyři hry velice vyrovnané, a tak se možná opět bude rozhodovat až v té poslední, ve které už by měli mít výhodu Inside Games.

Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend