Přejít k hlavnímu obsahu

Leckrův německý tým posiluje známý Brazilec

5. 5. 2020 | 19:41 Counter-Strike 2
Český in-game leader leckr letošní sezónu tráví v německém týmu No Limit Gaming a po konci působení oskara ve Sprout je jediným českým profesionálním hráčem působícím v zahraničí. Do jeho týmu však nyní přichází ještě zajímavější posila mezinárodních rozměrů.
João 'horvy' Horvath
João 'horvy' Horvath

Michal 'leckr​​​​​​' Kadlíček se pro sezónu 2020 rozhodl nepokračovat v eSubě a jako profesionální hráč odešel na západ. Ještě nedávno se v elitních divizích německých soutěžích potkával s oskarem, to však už v další části sezóny platit nebude. Český kapitán nebyl ani dosud jediným hráčem NLG, jehož mateřským jazykem není němčina, namísto seveřana Shadowa však přichází hvězdná akvizice dokonce ze zcela jiného kontinentu.

Německé ligy, podobně jako domácí Tipsport COOL liga, povolují týmům až dva cizince a ve hře pro posílení sestavy byl i další český střelec Marek 'kinzo​​​​​​' Bílek, který v No Limit Gaming dokonce i jednorázově vypomáhal. Bývalý leckrův spoluhráč z Brute však před možností přesunu do Německa zamířil do Sampi a NLG museli hledat jinde. Nakonec toho však litovat nemusí, protože vedení organizace ulovilo opravdu zvučnou posilu.

Řady leckrova týmu oficiálně rozšiřuje João 'horvy' Horvath, všestranný Brazilec s několikaletými zkušenostmi z předních jihoamerických týmů, ve kterých si zahrál i prestižní americkou ESL Pro League. Sice to nikdy nedotáhl do Tier 1, pro tým kalibru No Limit Gaming ale jde o více než zajímavou akvizici. Horvy dříve hrál za portugalský tým k1ck a od začátku letošního roku se potuloval po Evropě, takže na své angličtině už nějaký čas pracuje.

Je to tu. Horvy je skvělý talentovaný hráč, kterého jste mohli vidět v barvách INTZ v ESL Pro League a nebo v Immortals, kde hrál společně se jmény jako kNgV, felps a mnoho dalších. Jsem neskutečně rád za tuto posilu a jsem si jistý, že nám pozvedne hru o několik levelů nahoru!

uvedl český kapitán NLG ve svém vyjádření. 

Sestavu německého týmu posléze doplnil ještě rakouský hráč sesL, protože pátý člen týmu musel být domácí.

Kompletní složení No Limit Gaming:

 Německo Lukas 'ecfN' Kauer
 Německo Marcel 'cello' Roode
 Česká republika Michal 'leckr​​​​​​' Kadlíček
 Brazílie João 'horvy' Horvath
 Rakousko Michael 'sesL' Higatzberger

 Německo Joscha 'SchwaByyjee' Ziegler – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.