Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers mění soupisku, nastoupí i Saberlightův bratr

6. 5. 2020 | 20:11 Dota 2
NecroRaisers se v Sazka eLeague ne úplně daří. Získat alespoň nějaké body a udržet se v lize je s velkou pravděpodobností motivem nedávných personálních změn.
NecroRaisers
NecroRaisers

Dřívější sestava týmu NecroRaisers (Linch, Uric0, Random, Wein, Mandor) nedokázala získat v hlavní soutěži pro Českou a Slovenskou republiku jediný bod, a tak bylo nuceno vedení přistoupit k personálním změnám. Urico, Wein a Linch už v týmu nadále působit nebudou, nahradí je Daniel "Happ1ness" Šulák, Pavel "taF" Neužil a Jan "Surlovec" Volek. Ano, je to bratr Saberlighta, jednoho z našich nejlepších hráčů.

V pátém kole eLeague se NecroRaisers utkají s GO GAME Dogs, jediným dalším týmem bez bodu. Pokud tento zápas zvládnou, budou mít šanci zachránit se a odvrátit vypadnutí z ligy, prohru si rozhodně dovolit nemohou.

Hlavná pravda je, že sme stratili motiváciu cca vtedy, keď sa Linchovi narodilo dieťa, alebo tesne pred tým. Pohádali sme sa nad úplnou banalitou na pube, čo by sa inokedy nestalo a vtedy prišli o motiváciu všetci nejako. Urico začal hrávať sám a veľa prehrávať a asi mu z toho preskočilo, tbh wein nikdy nechcel hrávať s Mandorom, tam boli dlhšie issues.

Čo sa týka herného pohľadu, zmena v tímoch je občas nevyhnutná, lebo sa neviete navzájom namotivovať, nedá sa dokola. Tafov štýl oproti Uricovi je úplne iný, nedá sa povedať, že lepšie alebo horšie, je skôr viac taký, ako sa to hráva na medzinárodnej scéne. Čo sa týka pozície carry Happines za Lincha, je to asi najväčší upgrade. Na obhajobu Lincha, on to Carry už dlho nechce hrať a trápil sa tam. Posledná zmena, Surlovec za Weina, je z môjho pohľadu dobrá. Asi to bude vekom, so Surlovcom sa dá viac pracovať, nechá si vysvetliť veci, čo ma teší. Wein bol príliš veľká osobnosť, čo je niekedy dobre, koľkokrát nám vyhral hru, keď niečo callol, alebo tak, že držal morálku keď mal dobrý deň,

Říká in-game kapitán Matej "Random" Hruška.

Sestava NecroRaisers

 Česká republika Daniel "Happ1ness" Šulák
 Česká republika Pavel "taF" Neužil
 Slovensko Matej "Random" Hruška
 Česká republika Jan "Surlovec" Volek
 Slovensko Michal "Mandor" Szatmári

Štítky: NecroRaisers