Přejít k hlavnímu obsahu

Zahraj si starou dobrou „1.6ku“ v prohlížeči

16. 6. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2 Všechny hry
Všem, kteří si chtějí zavzpomínat a zahrát si Counter Strike 1.6 uplně zadarmo přímo v prohlížeči, uděláme radost. Tuhle nostalgii si teď můžete dopřát a to velice jednoduše.
1.6
1.6

Hra, bez které by asi ani PLAYzone nebyl tam, kde je dnes. Stará dobrá klasika, na kterou všichni s nostalgií v srdci vzpomínáme, má nyní webovou formu! Je tomu 20 let, co se tahle hra začala hrát jako modifikace Half-Life. 

Už už máte chuť si zahrát a zavzpomínat? Že ano? V tom případě vás pravděpodobně potěší, že ke hraní není potřebná žádná registrace ani jiné zdržovačky. Jistá dávka nostalgie je totiž na dosah opravdu jednoduše a to ke všemu i bez instalování. Stačit vám bude pouze prohlížeč. CS-ONLINE.CLUB spustil servery v Evropě, USA, Asii, Indii a Brazílii. Když vám nebude stačit základní de_dust mapa, můžete věnovat o minutku víc svého času, registrovat se, pronajmout si server a zahrát si jakoukoli mapu z nabídky.

1.6 italy

Pomatujete si ještě, jaké byly HW nároky na hraní této herní legendy? Pokud jste schopni těchto pár řádků zarecitovat i o půlnoci, smekáme. Pro ty ostatní jsme si však dovolili dané parametry vypsat pro podtržení rozdílu mezi dobou minulou a realitou plnou her s o poznání vyššími požadavky. 

Operační systém: 98, 2000, ME, XP
Procesor: 500 Mhz
RAM: 96 MB
Grafická karta: 16 MB

No a kde si zahrát? Nebojte, i to jsme vám zjistili.