Přejít k hlavnímu obsahu

Vstoupí konečně Entropiq na CS:GO scénu? V čele nového týmu by se měl nacházet leckr

16. 6. 2020 | 15:40 Counter-Strike 2
Zástupci organizace Entropiq se od vstupu na scénu několikrát vyslovili, že jednou z her, která je láká, je určitě CS:GO. V předchozích měsících již nějaké pokusy o založení sekce byly, ale nikdy to nedopadlo tak, k čemu je teď údajně nejblíže.
eSuba leckr
eSuba leckr

Kapitánem nově vznikající sestavy by měl být Michal 'leckr' Kadlíček, který před pár dny oficiálně opustil německý tým No Limit Gaming a hojně se polemizovalo, kam povedou jeho další kroky. Nyní vše nasvědčuje tomu, že by se měl spojit se svými bývalými parťáky z týmu BRUTE. Po jeho boku by se měli objevovat dva pilíře právě zmíněné organizace, která se od lednového oznámení o ambicích plně profesionálního pohybuje spíše na horské dráze a další z celé řady změn je zřejmě opět na pořadu dne. Filip 'AJTT 'Dolenský a Lukáš 'capseN' Koláčný ale patřili k posledním dvěma hráčům původních BRUTE, kteří si v minulosti získali srdce fanoušků.

Pokud se všechny zvěsti potvrdí, tak tohle trio doplní jejich další bývalý parťák Zdeněk 'daxen' Dušek, aktuálně hráč konkurenčního týmu Sampi, kde po odchodu z BRUTE působí teprve měsíc a půl. Pátým do party ve spekulované sestavě je Jan 'HONES' Urválek, který se s leckrem zná například z triumfu na loňském Mistrovství Slovenska. Ve výsledku tedy jde o čtyři bývalé hráče týmu BRUTE, kteří navíc společně v barvách české reprezentace postoupili do finále European Nations Cupu. Novým spoluhráčem by jim tedy byl pouze HONES.

Jak už z nadpisu článku lze jednoduše vyčíst, tak celá pětice by měla zamířit pod křídla profesionální organizace Entropiq, která se tak konečně dočká ideální sekce pro vstup na další scénu. Entropiq aktuálně působí na poli PUBG, FIFA 20 a Hearthstone, kde je reprezentují jedni z nejlepších hráčů u nás. Nutno uznat, že podobně ambiciózně vypadá i CS:GO pětice, jež se navíc může opřít o zkušenosti aktuálně nejuznávanějšího českého kapitána leckra. Ten po návratu z Německa bude jistě hladový po úspěchu, jako jediný mu ve sbírce chybí pouze pohár ze samotného Mistrovství České republiky. Vše by ale bylo pouze o tom, jestli by potenciál naplnili.

Celá sestava by mohla vypadat následovně:

 Česká republika Michal 'leckr' Kadlíček
 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Jan 'HONES' Urválek
 Česká republika Zdeněk 'daxen' Dušek
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský

Po našem kontaktování odmítlo vedení organizace Entropiq celou situaci komentovat.

Štítky: Entropiq, leckr
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.