Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikaci TP-Link PUBG Mobile ligy ovládl tým Inside Games

7. 7. 2020 | 13:50 PUBG Mobile
První den open kvalifikace do TP-Link PUBG Mobile ligy je za námi, pojďme si tedy zrekapitulovat, jak to v jednotlivých skupinách dopadlo. V turnaji byl zaplněn maximální počet účastníků složený jak z nováčků, tak z ostřílených týmů, které hrály už předešlý ročník.
tp-link
tp-link

Kvalifikace byla živě vysílaná na Twitchi doprovázená komentářem komunitního streamera DIXika společně s manažerem PUBG Mobile sekce Inside Games, Sensim. Stream v jednu chvíli sledovalo přes 110 sledujících, kteří přišli zafandit svým oblíbeným týmům.

Ve skupině A dominoval celek Inside Games, který hned v první hře ukázal, že nemyslí na nic jiného, než na výhru. Kromě chicken dinneru si z Erangelu odvezli i 27 killů. Téměř stejně dobře se jim dařilo i na Vikendi, na Miramaru už jim prvenství sebrali střelci týmu Hyllos. Celkové třetí místo skupiny si i přes žádnou výhru dokázal udržet tým NO WAY!.

lobby A

První hru skupiny B nejlépe zahrál tým Hard Quality, který si tak k překvapení ostatních odnesl win. Zbylé dvě hry už nezklamali favoriti této skupiny, kluci z Rice PWA, kteří i napříč tomu, že všechny hry hráli ve třech hráčích, nezklamali a v oslabení si odnesli dvě výhry a celkové první místo této skupiny. Smutně překvapil celek Brute, tomu se totiž i přes nadějnou soupisku moc nedařilo. Snad se pro příště poučí ze svých chyb a ve druhém kole kvalifikace ukáže, jaký potenciál se v něm skrývá.

lobby B

Skupinu C ovládl squad Team Kingsmen, který potvrdil svojí současnou výbornou formu a to, že budou bojovat o přední příčky ligy. Stejně jako Inside Games, i Kingsmeni vyhráli první hru s velkým počtem killů, konkrétně si jich nachytali 15. Ve druhé hře se nejlépe projevil tým NERD HERD SPICY, poslední výhru skupiny si pak připsal tým Just. Celému lobby kraluje právě tým Kingsmen s náskokem 15 bodů.

lobby C

A jak vypadá celkové průběžné pořadí? Jak už bylo řečeno, nejlépe se v prvním dni zadařilo Inside Games, čtyři body za nimi visí Rice PWA a prozatímní bronz drží Team Kingsmen. Celou tabulku najdete níže, 2. kolo kvalifikace nás čeká už zítra od osmi večer, tak nezapomeňte sledovat a přijít fandit na stream!

final
Zdroj: playzone.cz
Štítky: TP-Link, PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.