Přejít k hlavnímu obsahu

Na čem si zaklínač zahraje Zaklínače? Henry Cavill ukázal, jak si staví PC

18. 7. 2020 | 19:55 Všechny hry
Herec Henry Cavill, kterému celosvětovou popularitu vynesla zejména role Supermana, ale také Geralta v seriálu Zaklínač, před pár dny zaujal celý internet videem, kde si staví počítač. Zahraje si na něm právě i Zaklínače?
Henry Cavill
Henry Cavill

Ač byste to do něj dost možná neřekli, namakaný herec Henry Cavill, kterého můžete znát třeba jako Supermana nebo Geralta ze seriálu Zaklínač, je mimo jiné i vášnivým gamerem. A ne jen tak ledajakým, ve svém loňském rozhovoru dokonce razantně vysvětlil, že jeho doménou jsou hry na počítači. Pokud si tento rozhovor pustíte až do konce, jen chvíli po té, co Henry právě prozradí, že dává přednost počítači, přijde otázka, jestli si už nějaký svůj vlastní postavil, na kterou tehdy odpověděl ne. No, nyní už by řekl ano!

Právě tomu, jak si svoji první herní mašinku staví, totiž tento herec věnoval na svém Instagramu (v článku je vložený reupload na YouTube, pozn. redakce) nedávno vydané video, které se ihned stalo virálem. Dost možná proto, že je evidentní, že nejde o žádné placené promo a gaming je prostě Canvillovou vášní, což další zapálení hráči umí ocenit. To, jaké komponenty použil, lze tedy vyčíst jen z videa, to ale u těch hlavních vypoví dostatečně. Henry vsadil na procesor Ryzen 9 od AMD a grafickou kartu Geforce RTX 2080 Ti, a hry mu tak budou bezpochyby šlapat na jedničku.

Vyzkouší si na něm i "svého" Zaklínače? Kdo ví, v již několikrát zmíněném rozhovoru totiž rovněž zmínil, že tyto hry už dávno hrál. Zároveň ale dodal, že celý svět Zaklínače, v čele s tím knižním, miluje, a tak se k nim možná znovu vrátí. Třeba aby se více vžil do role před začátkem natáčení další série, které odstartuje již 17. srpna. Jejího vydání bychom se pak měli dočkat v příštím roce.

Štítky: Zaklínač
miluju videohry a hlavně ligu legend