Přejít k hlavnímu obsahu

Díky Twitchi je možné získat věci zdarma. Jak na to?

3. 8. 2020 | 14:40 Fortnite
Mít nové věci za minimum námahy láká jistě všechny z vás, takže pokud se vám ještě nepodařilo získat drop z Twitche, ukážeme vám jak na to.
Twitch Drops
Twitch Drops

Twitch začal opět vysílat prestižní soutěž Fortnite Champion Series, což znamená, že je opět možnost získat drop zadarmo. Jediné, co potřebujete, je mít propojený Epic Games účet s tím na Twitchi a určitou dobu se dívat na podporovaný stream. Tentokrát můžete dostat nový sprej, batoh a emote.

Jak účty propojím? 

Na propojení účtů není nic těžkého a pokud se budete držet následujících kroků, měli byste to mít hotové během chvíle. V první řadě si rozklikněte oficiální stránky Epic Games a přihlaste se. V pravém horním rohu pod ikonkou svého účtu stisknete tlačítko Account, což vás přesměruje na novou stránku. V levé řadě klikněte na Connections a znovu na Accounts. Zde se vám objeví několik platforem, se kterými lze účet propojit. Vy si vyberte Twitch, zadejte své přihlašovací údaje, přihlaste se a je to.

Twitch Drops

Kdy mám sledovat stream?  

Přenosy je pro získání dárků nutné sledovat v určitou dobu. Přesné termíny byly stanoveny na 3 části – úvodní dvě kvalifikace 1. a 2. srpna už jsou za námi, ale ty 8. a 9. srpna nás teprve čekají. Posledním víkendem pak bude finále 14. až 16. srpna. Známé však není, jak dlouho musíte stream sledovat, abyste získali odměnu. Někteří hráči uvedli, že sledovali stream 20 minut a byla jim doručena odměna. Jiní zase sledovali stream 40 minut a nedostali nic. Doufáme ale, že přibližně půl hodina by vám pro získání předmětů měla stačit.