Přejít k hlavnímu obsahu

Dotáhnou to na MČR? Rpg v Universe zůstává, ale tentokrát se obklopil řadou známých jmen

10. 8. 2020 | 22:30 Counter-Strike 2
Team Universe patří mezi největší stálice domácí CS:GO scény, loňské úspěchy jsou však minulostí. Pro letošní sezónu se vedení rozhodlo vsadit na tým v čele s rpg, který však předvádí nestabilní výsledky a na jaře se ani neudržel v 1. Tipsport COOL lize. Nynější krok se však zdá být více než zajímavý!
uZman
uZman

Václav 'rpg' Vlach po experimentu v první polovině letošní sezóny rozhodl vrátit k parťákům, se kterými mu to v minulosti šlapalo. Největším jménem nové sestavy Universe je bezesporu čtyřnásobný mistr České republiky Patrik 'Dev7l' Stuchlík, který se v posledních týdnech aktivně snaží probojovat do FPL, takže na novou výzvu je více než připraven. Tohle duo se dobře zná také s Matúšem 'uZman' Rechtorovičem, společně si totiž začátkem roku zahráli na Supreme Masters ve Švýcarsku. Zbytek týmu bude pro rpg novinkou, společně však duo známých tváří přichází z posledního působiště uZmana, z dnes již zaniklé sekce Enterprise Esports. Peter 'NaturalG' Turčan i Martin 'creze' Bagala však rovněž slibují pouze tu nejvyšší kvalitu.

Okolo soupisky pro 2. Tipsport COOL ligu, kam po nezdaru v baráži spadla poslední sestava Universe, se motal také někdejší účastník Majoru, Maksim 't0rick' Zaikin. Ten sice na finální soupisce nefiguruje, ale není vyloučeno, že se někdy může objevit v akci a doplnit už tak dostatečně hvězdnou sestavou. Premiéru si nové složení odbude tohle úterý v prvních dvou kolech naší soutěže, více si o dalších týmech – z nichž řada také udělala rozsáhlé změny v soupiskách – povíme v samostatném preview. Jedno je však jisté, Universe budou aspirovat na návrat do elitní divize. To vše by ale mělo být pouze dílkem v rámci mise s názvem "postup na MČR", o což rpg usiluje už několik let. Pokud tým vydrží pohromadě, ambice na to mají. Ale podaří se jim to?

Složení týmu Universe:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Česká republika Patrik 'Dev7l' Stuchlík
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Slovensko Peter 'NaturalG' Turčan
 Slovensko Martin 'creze' Bagala

Zdroj: eplayer.cz
Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.