Přejít k hlavnímu obsahu

Byl odhalen nový Derby Dynamo challenge skin pack!

12. 8. 2020 | 08:00 Fortnite
Poslední dobou jako by se s novými skin packy roztrhl pytel. V dnešním článku se dočtete všechny dostupné informace o jednom z dalších chystaných.
derby dynamo
derby dynamo

Po aktualizaci v13.40, která proběhla minulý týden, odhalili datamineři několik chystaných novinek. Patří mezi ně výzvy, event třetí sezóny a také velké množství předmětů a skinů, které budou k dispozici v různých balíčcích. Také unikly novinky o plánovaných Shadow skinech, o kterých si můžete přečíst zde

Derby Dynamo challenge skin pack 

Jak už je uvedeno v názvu balíčku, budete dostávat předměty až při splnění určitých výzev. Jakmile bude balíček k dispozici, mohou si ho hráči pořídit za peníze a za plnění výzev si vydělat zpátky alespoň nějaké V-Bucks. Jako poslední challenge skin pack jsme mohli vidět ten pro Bassassina. Skin v tomto balíčku byl vzácné kvality, zatímco skin v Derby Dynamo packu bude epické kvality.  

bassassin

Součástí balení bude Derby Dynamo skin s “Built in” emotem, batohem a několika lehkými výzvami, za jejichž splnění dostanete 1 500 V-Bucks. Vypadá to, že skin bude mít rovnou tři provedení stejně jako batoh. Podívat se na ně můžete na fotce níže: 

derby

Je pravděpodobné, že hráči budou dostávat V-Bucksy podle toho, zda budou plnit denní výzvy či nikoliv. Zatím nemáme žádné informace o tom, kdy bude balíček dostupný nebo kolik bude stát. Nicméně předchozí balíčky, které obsahovaly epický skin ve třech různých provedeních, emote a V-Bucksy se pohybovali v cenové relaci od 300 do 450 Korun.