Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkali jsme se! Shroud se vrací zpět na Twitch

11. 8. 2020 | 20:31 Twitch.tv
Shroud, jakožto legendární a neuvěřitelně oblíbený streamer, se po nekonečných spekulacích nad jeho budoucností streamera konečně rozhodl vyjít s novými informace na povrch! Sice prozatím není znám termín jeho prvního vysílání, ale je potvrzeno, že se tato legenda vrací zpět domů na Twitch!
Shroud Twitch
Shroud Twitch

Jeden z nejoblíbenějších streamerů všech dob se vrací zpět na svoji domácí platformu. Shroud se po své kariéře profesionálního CS:GO hráče úplně oddal streamování a svým skillem bavil své fanoušky na Twitchi, kteří ho milovali nejen kvůli jeho famóznímu gameplayi, ale i pro jeho humor a hlavně solidaritu. Legendární streamer se ovšem odebral na konkurenční platformu Mixer po nabídce, kterou zkrátka nemohl odmítnout. Nyní však, když Mixer ukončil své působení, je Shroud po nepříjemných měsících ticha zpět na scéně, protože se vrací zpátky domů na Twitch!

Spousta lidí napjatě očekávala, co po konci Mixeru bude s jejich oblíbenými streamery a nyní se jim dostává odpovědí. Během relativně krátké doby o sobě všichni dávají konečně vědět. Dr Disrespect se po svém neobjasněném banu na Twitchi přestěhoval na YouTube a Shroudův kolega z Mixeru, Ninja, i když možná ne exkluzivně, se také znovu ukázal na Twitchi, kde všichni tito streameři začali a vytvořili si své nezapomenutelné persony. Poslední z velké trojice bavičů, nad kterými se slehla zem, nyní konečně na Twitteru také oznámil svůj návrat na Twitch se slovy: „Vracím se domů“.

Spekulace, že Shroud na čas přestal streamovat z důvodu, že si hledal úplně nové a exkluzivní místo pro streamování, jsou tak od nynějška u konce. Poslední týdny se také na jeho twitterovém profilu objevovaly různé náznaky a teasery, že se chystá něco velkého, ovšem nikde se otevřeně nic nepotvrdilo. Tedy až do teď. Prozatím sice nevíme, kdy se legenda poprvé po takové době znovu objeví na našich obrazovkách, jedno je však stoprocentně jisté. Shroud je zpátky doma!

Štítky: shroud