Přejít k hlavnímu obsahu

JaMMeX: Už jsem zas trošku propadal panice, že vypadnu kolo před postupem

18. 8. 2020 | 13:42 Hearthstone
Ze sobotní kvalifikace na Samsung Midseason turnaj postoupil mimo jiné také Ondřej "JaMMeX" Wohlráb, kterého jsme si také pozvali na rozhovor. Co na sebe prozradil?
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj

Ahoj, Ondro, na úvod se tě musím zeptat, co vůbec říkáš na celý koncept Samsung Midseason turnaje?

Zdarec, celý koncept Midseason turnaje prošel od minule velkými změnami, které byly dle mého názoru na místě. Samotná dotace MČR bodů, prizepool a i dvě postupující místa dávají větší motivaci k hraní než minulý rok. Na druhou stranu byla kvalifikace jedna a byla těžší, ale aspoň oddělila zrno od plev.

Kvalifikace se hrála pomocí jednoho velkého Double Elimination pavouka, vyhovoval ti tento formát?

Přiznám se, že až teď jsem si všiml, že tam byla double eliminace, počítal jsem, že první sérii prohraju a půjdu do posilky. Takže formát mi vyhovoval.

No, jak by taky ne, když jsi z něj postoupil bez jediné prohry. Co podle tebe za tvým úspěchem stálo?

Freewin v 1. kole (díky, pohádkový dědečku), taky hodně pomohl lineup, se kterým jsem vyhrál ve čtvrtek před Midseasonem NightCup, od té doby se meta nezměnila, tak nebyl důvod ho nějak obměňovat.

Odbočme teď na chvíli od samotného turnaje, jak ti vyhovuje tvá spolupráce s Inside Games?

Spolupráce je zatím moc fajn, dostal jsem GODLIKE, který sypu před turnaji, do toho je majitel týmu z Varů jako já, takže denně felíme v čajovně a vymýšlíme, jak co nejvíc zničit tým rudokožců v čele s odbarveným Italem.

JaMMeX

A co vůbec říkáš na novou expanzi?

Lightning Bloom, Lightning Bloom, Coin, Guardian Animals into win na 2. kole? Hodnotím 10/10. Ale chvíli bez sarkasmu, na první pohled to vypadalo, že Blizzard opět přestřelil s druidem, ale v posledních dnech se ukazuje, že meta není až tak vychýlená směrem k jednomu decku.

Tím se zase dostaneme ke kvalifikaci na Midseason turnaj, s jakými decky jsi v ní usiloval o úspěch?

Hrál jsem Control DH, Libram Paladina, Guardian Druida a jak ji sám přezdívám, Cheat Rogunu, což je prostě Secret Roguna, která se dokázala kolikrát dostat z prohraných situací.

Poslední zápas jsi s těmito balíčky odehrál proti Valdovi, jak bys toto utkání zhodnotil?

Už jsem zas trošku propadal panice, že vypadnu kolo před postupem. Nakonec mi to vyšlo napoprvé a povedlo se.

Tak díky za rozhovor, máš nějaký vzkaz pro fanoušky?

Těm 101 lidem na fanpagi, z nichž má 50 like, protože jsem je uprosil, chci vzkázat, ať nezapomenou na streamu zas zmiňovat to, jaký jsem měl štěstí. Bude ho tam dost. Jinak díky za všechnu vaší podporu. A taky díky klukům z BBS, kteří mě během turnaje rušili zprávami, abych zapnul LoLko.

miluju videohry a hlavně ligu legend