Přejít k hlavnímu obsahu

Tým ELAMINOO se stává vítězem Fortnite série s AMD Ryzen™

8. 9. 2020 | 18:39 Fortnite
Poslední týdny byly ve znamení naší nejnovější Fortnite série. Tentokrát padla volba na trojice, kterých se do finále kvalifikovalo rovných 31. Kteří hráči se nakonec ukázali být těmi nejlepšími?
Fortnite s AMD Ryzen™
Fortnite s AMD Ryzen™

Fortnite s AMD Ryzen™ nabídl tři kvalifikační turnaje, které utvořily finálové složení, kde se bojovalo o krásný prize pool 6 000 Kč. Formátem byly oblíbené Custom hry v herním režimu Trios Arena, což bylo vyhodnoceno jako nejlepší možnost, jak najít ty nejlepší hráče z celého startovního pole. Mezi účastníky finálového klání jsme mohli najít i řadu známých jmen, ale všem nakonec vypálila rybník trojice ELAMINOO ve složení Pufik, Myfy a Worix. Ti v součtu všech her o dva body porazili Kuželky a odnesli si 4 tisíce korun za výhru, zatímco nejbližší soci berou rovnou polovinu. Kompletní výsledky najdete v popisu turnaje v našem turnajovém systému.

Maximální výkon procesorů AMD Ryzen™

Procesory AMD Ryzen™ řady 3000 změnily počítačový průmysl díky špičkovému výkonu pro hráče i umělce. Nyní byly nejpokročilejší desktopové procesory na světě ještě vylepšeny a optimalizovány. Procesory AMD Ryzen™ řady 3000XT přinášejí ještě více věcí, které PC nadšenci milují.

Procesory AMD Ryzen™ 3. generace se 7nm jádrem „Zen 2“ nastavily nový standard pro vysoký výkon. Nyní nabízí AMD Ryzen™ řady 3000XT frekvence až 4,7 GHz u vybraných procesorů, nové 6/8/12-jádrové modely, plnou podporu přetaktování a větší paměti cache. Takže ti vše půjde ještě lépe: hraní, tvoření i práce.

Štítky: AMD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.