Přejít k hlavnímu obsahu

X-Diablo uvádí na trh revoluční počítačovou sestavu Double

13. 10. 2020 | 10:00 Všechny hry
Už od pohledu jde o raritu, která na československém trhu nemá obdobu – jde o 2 nezávislé, samostatně spustitelné počítače v jedné case. ATC má zatím v nabídce 2 verze – první pod názvem X-Diablo Double Gaming + Stream, s rozdílnými konfiguracemi obou částí, a druhou verzi pod názvem X-Diablo Double Double, kde mají obě části stejnou konfiguraci.
x-diablo
x-diablo

V sestavě X-Diablo Double Gaming + Stream zajistí levá strana PC extrémní výkon pro gaming na nejvyšší úrovni a pravá strana PC dodá výkon pro dokonalý stream, tvorbu obsahu i všelijakou práci. Můžete tak hrát hry a přitom je streamovat, aniž by vám to ubíralo na výkonu a brzdilo to vaši herní jízdu.

To vše zajistí procesor Intel Core i7-10700K včetně RGB vodního chlazení, grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER OC 8G, 32GB pamětí HyperX Predator RGB 3200MHz, 1 TB SSD disk Samsung 980 PRO NVMe M.2PCle a základní deska GIGABYTE Z490 AORUS ELITE AC v levé části PC. Pravá část obsahuje komponenty zajišťující trvalý výkon pro další činnosti – procesor Intel Core i5-10600K s vodním chlazením, grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER OC 8G, 16GB stejného modelu pamětí HyperX, totožný 1 TB SSD disk od Samsungu a základní deska opět od GIGABYTE. Koncová cena této dvojité mašiny zní 139 990 Kč včetně DPH.

x-diablo

V sestavě X-Diablo Double Double najdete dva nezávislé samostatně spustitelné počítače ve stejné konfiguraci, které umožní strhující bitevní duel dvou hráčů. Komponenty jsou opět od špičkových výrobců – základem jsou deska ROG STRIX B460 Gaming a grafická karta GeForce RTX2060 SUPER 8GB OC, poté nechybí procesor Intel Core i5-10500 včetně RGB vodního chlazení, 16GB pamětí HyperX Predator RGB 3200MHz a 1TB SSD disk Samsung 980 Pro. Koncová cena je 99 990 Kč včetně DPH, ale tímto nabídka nekončí. Zákazník si může sám vybrat, jaké komponenty chce – limitovaný je pouze maximálním využitelným prostorem case.

Z této rarity pod značkou X-Diablo máme velkou radost a budoucnost ukáže, zdali počítač X-Diablo Double raritou zůstane, či se stane vyhledávanou verzí, nejen pro hráče. Pro první verzi X-Diablo Double Gaming + Stream jsme zvolili nejdokonalejší nejvýkonnější dostupné komponenty na světovém trhu - zákazník tak získá jedinečný, extrémně výkonný stroj,

dodává Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

x-diablo
Zdroj: x-diablo.cz
Štítky: X-DIABLO
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.