Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech G zahání nudnou šeď novou barevnou řadou

2. 10. 2020 | 12:13 Všechny hry
Přední značka herních periferií Logitech G přichází se zbrusu novou řadou barevného vybavení, které kombinuje kvalitu známou z produktů Logitech G a spolu s pestrým barevným portfoliem.
Logitech G
Logitech G

Novou řadou produktů chce Logitech zacílit na sebevyjádření hráčů a zábavnou stránku hraní. Vlajkovou lodí nové kolekce, nazvané Logitech G-Series Color, jsou bezdrátová sluchátka G773 Lightspeed, které se nabízí ve čtyřech barevných provedeních. K dispozici je navíc kolekce barevných náhlavních popruhů či sada zábavných krytů mikrofonu, která umožňuje upravit si sluchátka více podle svého nápadu. 

Headset si můžete pořídit v bílé, modré, světle fialové nebo černé barvě.

Logitech G

Bezdrátový headset navíc v barevné kolekci doplňuje dvojice herních myší G203 a G305 či herní mechanická klávesnice Logitech G915 TKL bez numerické klávesnice, které se též nabízejí v několika barevných variantách.

K nové řadě se vyjádřil i generální manažer značky Logitech G, Ujesh Desal.

Hry a jejich streamování se stávají stále více součástí popkultury a s tím roste i snaha hráčů dát na odiv svoji osobnost a styl. S ohledem na tento vývoj jsme se rozhodli navrhnout kolekci herního vybavení, které bude nejen výkonné, ale i víc barevně atraktivní.
Logitech G

Logitech G je jeden z předních výrobců herních periferií, o čemž svědčí i spolupráce s několika předními esport týmy. Sluchátka Logitech G Pro jsou oficiálními sluchátky Tipsport COOL Ligy, samotná značka Logitech G patří mezi partnery týmů jako G2 Esports nebo CZC.eSuba.

V České republice patří mezi ambasadory značky také streamerka Tereza "Batmanova" Císařová. 

batmanova
Štítky: logitech g
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.