Přejít k hlavnímu obsahu

Alexandria Ocasio-Cortézová bude znovu online na Twitchi; chce se k ní připojit i FerociouslySteph

6. 11. 2020 | 08:00 Twitch.tv
Nejmladší kongresmanka v historii Spojených států amerických, Alexandria Ocasio-Cortézová, která je známá svojí vášní pro League of Legends, oznámila svůj další stream. S největší pravděpodobností se znovu můžete těšit na největší osobnosti americké Twitch scény.
lux
lux

Alexandria se ve světě gamingu nejvíce proslavila, když se během karantény pochlubila dosažením Silver III v League of Legends. V říjnu Alexandria úspěšně poprvé odstreamovala Among Us pro více než 430 000 diváků a od té doby fanoušci napjatě čekali na další vysílání. Ale vypadá to, že otálení je u konce. Kongresmanka, v herním světě známá pod přezdívkou AOC, prozradila, kdy se na streamovací platformě znovu objeví. A její kolegyně z Twitche, streamerka a členka jeho bezpečnostní rady Steph "FerociouslySteph" Loer, by se k vysílání ráda přidala.

Kdy se tedy dočkáme streamu?

Na posledním vysílání mladé političky jsme se mohli setkat s mnoha slavnými streamery, například s Pokimane, Hasanabim, DrLupem a Mythem, proto se dá předpokládat, že nyní tomu nebude jinak. Můžeme jen hádat, kdo z enormní americké scény se k Alexandrii připojí tentokrát.

Ani možná nejdůležitější americká událost posledních pěti let, prezidentské volby, nedokázaly kongresmanku vyčerpat. Na svém Twitteru prozradila nedočkavému fanouškovi, že vysílání zapne buď tento, nebo příští týden. 

I když jsme se nedozvěděli přesné datum, nebudeme muset čekat dlouho. Členka bezpečnostní rady Twitche FerociouslySteph pod tweet vyjádřila svůj zájem zúčastnit se jednoduchou odpovědí: "I'd like to join you!"

Ještě není jisté, co se vlastně bude streamovat. AOC vyzývá své fanoušky, aby jí navrhli nejen hru, kterou by rádi viděli v jejím podání, ale i osoby, které by rádi viděli vysílat s ní.