Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v mobilních hrách: Co lze očekávat od dvojice veteránů?

8. 11. 2020 | 22:23 Hearthstone
Jedna ze dvou zatím nepředstavených čtyřek účastníků Samsung MČR v mobilních hrách sestává z hráčů, jimž se postoupit povedlo z nedělní části Samsung Last Call turnaje. O koho se jedná?
Představení hráčů
Představení hráčů
RybkaPipka

Vše otevřeme Michalem "RybkaPipka" Rybákem, jehož nejspíše představovat vůbec není třeba. Dredatý fanda reggae totiž nejenže dříve patřil k nejlepším domácím hráčům, ale zároveň se v poslední době vypracoval i v předního komentátora. V této roli ho ale na MČR neuvidíme, a to právě díky tomu, že zvládl uspět na Last Callu. Rybku tak nyní čeká návrat do pozice hráče, ale právě proto, že v ní jsme ho v poslední době moc vídat nemohli, je otázka, co zvládne předvést. Šanci uspět má se svým skillem rozhodně, jestli se ale zvládne dostatečně připravit, už je otázkou.

martim

Podobně jako Rybka je na tom i Martin "martim" Masrna. Tento slovenský karetní mág dříve patřil k tomu absolutně nejlepšímu u nás, svoji zemi i reprezentoval v Global Games, jenže pak se také ze scény pomalu vytratil, až tak, že při tipování výsledků Last Callu komentátor Pandapple zapomněl, že v něm vůbec bude bojovat. I tak tam ale předvedl suverénní výkon a bez jediné prohry si ihned zajistil postup, a záleží tak akorát na tom, jak moc zvládne na MČR na tento úspěch navázat.

Misaks

Ovládnout svoji skupinu zvládl první den Samsung Last Call turnaje i Michal "Misaks" Syrovátko. Tento reprezentant Rentgen Gaming, nepříliš známé organizace, která ale i navzdory tomu zvládla na Samsung MČR v mobilních hrách dostat dva hráče, vystrkuje růžky již delší dobu, a jeho postup tak rozhodně není překvapivý. I tak je ale na domácí scéně spíše nováčkem, a přední favorit na zisk titulu tudíž určitě není. Spolu se svým kolegou davidkem by se ale zase mohl stát jedním z černých koňů turnaje.

JaMMeX

Jako poslední jde na řadu Ondřej "JaMMeX" Wohlrab, jenž v současnosti obléká dres Inside Games. JaMMeX už na naší scéně nějaký ten pátek působí a patří i k jejím známějším tvářím, navzdory tomu ale vlastně stále čeká na opravdu pořádný úspěch. Rozhodně tak bude právě o jeho zisk na MČR, kam se probojoval z nejtěsnější skupiny celého prvního dne Last Callu, usilovat všemi silami. Jestli se mu to povede, samozřejmě jistě říct nejde, jeho šance ale popravdě nikterak závratně vysoké nejsou. Ani u něj to ale neznamená, že by potenciál porážet i papírově lepší kolegy neměl.

Tyto čtyři hráče budete moci spolu se zbylými dvanácti vidět v akci už 14. a 15. listopadu, a to jak na našem streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc vše doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
miluju videohry a hlavně ligu legend