Přejít k hlavnímu obsahu

Fedmyster se v reakci na Pokimane znovu brání v novém dokumentu, blíží se už drama svému konci?

3. 12. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Nekonečné drama kolem OfflineTV i nadále pokračuje, ale zdá se, že tento poslední incident by konečně už mohl tuto smyčku uzavřít. Fedmyster se nevydržel nečinně dívat na poslední vyjádření, které vydala Pokimane a rozhodl se tak tentokrát on sám zveřejnit vlastní dokument, v němž situaci popisuje ze svého úhlu pohledu.
OfflineTV
OfflineTV

Jak se dalo očekávat, čerstvě znovuotevřené drama kolem OfflineTV ani zdaleka neutichlo, ba právě naopak. Fedmyster evidentně nedokázal rozdýchat poslední reakci od streamerky Pokimane na zveřejněný dokument a tentokrát přišel s dalším textem, který nyní publikoval on sám jako reakci. Hned na začátku se rázně vymezil proti názoru samotné Pokimane, která tvrdí, že Fed původní dokument nechal zveřejnit úmyslně.

Fed se ovšem nesnaží hájit proti tvrzením, která ho obviňují se sexuálního obtěžování vůči bývalým spolupracovnicím, zejména Yvonnie, ani nezapírá, že ji chtěl vystrnadit z OfflineTV. Dodává však, že o její vyhození usiloval pro její nedostatek motivace k práci, i když tento její nešvar všichni berou jako výsledek Fedova nevhodného jednání. Přesně tento argument dokola opakovala Pokimane při své obhajobě, což se nyní Fed snažil vyvrátit.

I přes celé drama se však samotná Yvonnie udržela v OfflineTV a celá její streamerská kariéra jen vzkvétá. Za svůj úspěch dokonce veřejně poděkovala Pokimane, která ji údajně postavila na nohy právě poté, co byl Fedmyster vyhozen za sexuální obtěžování. Navíc to vypadá, že by toto nekonečné hašteření mohlo konečně skončit, jelikož Pokimane Fedovo poslední vyjádření pouze odpálkovala.