Přejít k hlavnímu obsahu

Muž byl zrovna uprostřed tankové bitvy, když na něj sousedka strachy zavolala policii

3. 12. 2020 | 13:00 Všechny hry
V Přerově rušil své sousedy hlasitý muž, který byl zrovna uprostřed bitvy ve hře World of Tanks. Rány do nábytku a nadávky směřované na soupeře sousedku vylekaly natolik, že zavolala policii.
Policie přerov
Policie přerov

Policie byla na muže zavolána ihned po tom, co dával velmi hlasitě najevo svoji vášeň ze hry tím, že mlátil do nábytku a hlasitě nadával. Křičel různorodé nadávky s tím, že přál soupeři dokonce smrt. Sousedka neváhala a se strachem o souseda zavolala policii.

Policie na místo dorazila během pár minut, u dveří hlasitého souseda však nic neslyšela. Po zaklepání muž otevřel a na otázku co mají znamenat jeho hlasité výkřiky a rány ihned odpověděl, že byl zrovna uprostřed tankové bitvy, ve které neměl moc štěstí a jeho soupeři ho lehce ničili. Policie mu vysvětlila, že sousedé o něho mají strach, tak by měl svoje vášně ze hry klidnit. Po krátké debatě s policisty muž zavřel dveře a v domnění, že dnes už je hraní nejspíš konec šel spát.

Hlučný tankista není v posledních dnech jediný hráč, kterého musela přijet uklidňovat policie. Podobný případ se stal 17. listopadu v Brně, kdy osmnáctiletý mladík taktéž rušil v ranních hodinách své sousedy hlasitými projevy.