Přejít k hlavnímu obsahu

Hrajte v Prima Trefě o skvělé herní monitory Samsung Odyssey G5!

14. 12. 2020 | 08:00 Všechny hry
Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vyhrát v novém kole hry Prima Trefa herní monitory Samsung Odyssey G5. Stáhněte si mobilní aplikaci Prima Trefa, sledujte vysílání televize Prima a odpovídejte na kvízové otázky! Nové kolo hry Prima Trefa začíná v úterý 15. prosince ráno, online finále proběhne v pondělí 21. prosince v podvečer.
Sansung Odyssey
Sansung Odyssey

V čem tkví síla herních monitorů Samsung Odyssey G5? Zajistí vám skutečně pohlcující zážitek. Nechte se vtáhnout do děje živými scénami. Samsung Odyssey G5 prohnutý 1000R displej vyplní každou část vašeho periferního vidění, abyste se více ponořili do děje. Zažijte úroveň hraní, která vám dovolí prožívat všechno tak naplno jako nikdy předtím. Váš herní svět bude odteď úchvatně realistický. Rozlišení WQHD se může pochlubit neuvěřitelně detailním a ostrým obrazem a pixelovou hustotou o 1,7krát větší, než jakou má Full HD. Zažijte bohatší zobrazení s větším prostorem na akci.

Porazte každého nepřítele, a to i při vysokých rychlostech. Obnovovací frekvence 144 Hz a odezva 1 ms eliminuje zpoždění a rozmazání při pohybu, abyste si mohli vychutnat vzrušující gaming s ultraplynulou akcí. Plynulé hraní bez námahy zajistí AMD FreeSync Premium, který obsahuje technologii adaptivní synchronizace. Ta snižuje trhání na obrazovce, zasekávání a latenci na vstupu. Kompenzace nízké snímkové frekvence zajišťuje bezproblémový průběh každé scény.

Fantastická grafika s HDR10. Kaleidoskop odstínů oživí herní scény, jež budou zářivější než kdy předtím. Odhalte s hlubokou černou, jasnou bílou a mimořádně detailním rozlišením tajemství skrývající se ve stínu.

Tak nezapomeňte, nové kolo soutěže Prima Trefa, ve které můžete tento monitor vyhrát, začíná již v úterý 15. prosince. Pro účast stačí mít staženou aplikaci Prima Trefa, sledovat vysílání TV Prima a zodpovídat na kvízové otázky. Online finále soutěže proběhem v pondělí 21. prosince v podvečer.

Technické specifikace a další informace o monitoru najdete na tomto odkaze.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.