Přejít k hlavnímu obsahu

Je to blízko! SINNERS se v další aktualizaci světového žebříčku dostali na 32. příčku

25. 1. 2021 | 19:10 Counter-Strike 2
Před týdnem jsme vás informovali o skoku SINNERS Esports do nejlepší světové čtyřicítky, tohle maximum však hned o týden poté ještě vylepšili a blíží se velkému milníku. Dostat se do TOP 30 je velkým cílem každého týmu kalibru SINNERS a začíná to být hodně blízko.
ZEDKO
ZEDKO

Česká jednička vlétla do nové sezóny opravdu naplno a v podstatě každý den mají svěřenci Michala 'KETUBOR' Csontoše alespoň jeden oficiální zápas. Na samotný trénink nezbývá moc času a o to více se tím pádem vyplatila prosincová příprava po příchodu Tomáše 'oskar' Šťastného. Po úspěchu ve Vulkan Fight Series se SINNERS dostali na senzační 38. pozici ve světovém žebříčku od HLTV, což je česko-slovenský rekord od éry eXtatus.

Za minulý týden se však SINNERS představili ve čtyřech různých turnajích a celkem odehráli 28 map. Jediné prohry v tomto týdnu zaznamenali proti Invictus International (1:2), GamerLegion (0:2) a MBAPPEEK (13:16), jinak získali třeba cenné skalpy Lyngby Vikings, Lilmix či dvakrát Vexed Gaming. V novém vydání HLTV žebříčku se díky parádním výsledkům posouvají o dalších šest pozic a od vysněné TOP 30 je dělí už jen čtyři body. Nejbližšími konkurenty jsou známé celky Movistar Riders, Endpoint a také Dignitas, které už porazit dokázali.

SINNERS Esports mají rozehranou celou řadu turnajů, takže posun to za měsíc leden finální být nemusí. Aktuálně od posledního prosincového vydání zaznamenali skok o 31 pozic. Kromě samotného posunu na 32. místo ve světě a 21. pozici mezi týmy z Evropy tak jsou ve hře také o cenu EPC Shooting Stars za největší měsíční progres.

Zdroj: hltv.org
Štítky: SINNERS, HLTV ranking
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.