Přejít k hlavnímu obsahu

TBA jsou vítězem Winners Bracketu v první kvalifikaci na HAL3000 MČR Tour

13. 2. 2021 | 20:20 Counter-Strike 2
Oznámení jedenácté sezóny MČR v počítačových hrách je za námi, s chutí se tak můžeme pustit do prvních turnajů. V březnu bude na programu úvodní velká soutěž sezóny, HAL3000 MČR Tour, do níž právě tuto sobotu startují kvalifikace.
HAL3000 MČR Tour
HAL3000 MČR Tour

UPDATE #2: První hrací den je za námi. Vítězem pavouka vítězů se stal tým TBA, který si po velké bitvě s týmem Gravity zajistil postup na HAL3000 MČR Tour. Ve spodním pavouku do dalšího dne postupují týmy eSuba Youngsters, GLORE, prozyum a ANDROMEDA.

UPDATE: Snažíme se předcházet problémům a naslouchat zpětné vazbě. Díky očekávanému zájmu jsme byli nuceni posunout start první kvalifikace o hodinu, tedy na 14:00, ostatní turnaje vypuknou dokonce již ve 13:00. Současně navíc kvalifikační turnaje nebudou jednodenní. První kvalifikace v sobotu dohraje celý WB, který bude streamovaný, LB se poté dostane do co nejpokročilejší fáze, jak počet účastníků a rychlý sled turnaje dovolí. V neděli se budou dohrávat zápasy tak, aby zbylo už jen finále LB a grandfinále, které se odehrají po domluvě začátkem příštího týdne tak, aby to všem týmům v TOP 3 vyhovovalo a my vám přinesli špičkovou produkci.


Nová sezóna Mistrovství ČR v Counter-Strike: Global Offensive bude mít pět milníků, z nichž tři budou dostupné naprosto pro každého! Koncept takzvaných MČR zastávek vždy nabídne čtyři otevřené kvalifikace, do kterých se stačí jen se svými parťáky přihlásit a utkat se s konkurencí. Kdo nic nezkusí, ten nic nezažije ani nevyhraje!

Úvodní HAL3000 MČR Tour vypukne prvním kvalifikačním turnajem už tuto sobotu, tak na nic nečekejte a nenechte si ujít vstup do letošní sezóny. Všechny potřebné informace najdete přímo na stránce daného turnaje. Co bychom však vypíchli, tak nezapomeňte na to, že po registraci je potřeba v sobotu ještě potvrdit účast!

Pokud se na vás navíc usměje štěstí, tak budete mít i možnost zahrát si na oficiálním streamu dané kvalifikace, kterou svými postřehy okoření komentátorské duo Jiří 'Bananides' Johanides a Přemek 'huhy' Malina.

Harmonogram úvodní HAL3000 MČR Tour:
Sobota 13. únoraHAL3000 MČR Tour – 1. kvalifikace
Sobota 20. únoraHAL3000 MČR Tour – 2. kvalifikace
Sobota 27. únoraHAL3000 MČR Tour – 3. kvalifikace
Sobota 6. březnaHAL3000 MČR Tour – 4. kvalifikace
12. až 14. březnaHAL3000 MČR Tour – hlavní turnaj

Pavouk

Pavouk vítězů

Pavouk poražených

Final

Štítky: HAL3000, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.