Přejít k hlavnímu obsahu

Team Gravity poráží TBA a získávají lepší seed na HAL3000 MČR Tour

15. 2. 2021 | 17:50 Counter-Strike 2
HAL3000 MČR Tour je úvodní milník letošní sezóny, který proběhne ještě před začátkem deváté sezóny Tipsport COOL ligy. Na každou MČR zastávku proběhnou vždy čtyři kvalifikace, a právě teď finišuje ta první.
HAL3000 MČR Tour
HAL3000 MČR Tour

Skoro kompletní pavouk pro 64 týmů po prvním dni vykrystalizoval nejlepší šestku. V rámci komentovaného streamu jsme se věnovali Winners Bracketu, kde si první místenku na HAL3000 MČR Tour vybojoval tým TBA. Finále WB nabídlo parádní podívanou, což se koneckonců dá říct i o většině předchozích zápasů, které si Jiří 'Bananides' Johanides a Přemek 'huhy' Malina užili spolu s vámi na Twitchi. Stále však máme před sebou důležité zápasy. Od 18:00 se v pondělí utkají o druhý postupový slot týmy prozyum a Gravity, vítěz tohoto duelu se následně utká o lepší seeding v hlavním turnaji proti TBA. Sezóna startuje a už dnes večer se máte na co těšit.

Štítky: HAL3000, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.