Přejít k hlavnímu obsahu

Post Malone uspořádá virtuální koncert přímo ve hře na oslavu 25. výročí Pokémonů

26. 2. 2021 | 08:00 Všechny hry
Už tuto neděli se všichni příznivci a fanoušci Pokémonů mohou těšit na obrovskou a hlavně pro všechny přístupnou show, kterou pro ně přichystal americký rapper Post Malone. Budeme tak svědky další virtuální podívané, tentokrát na počest 25. výročí jedné z nejikoničtějších videoher a celé franšízy, jež odchovala nespočet nadšenců po celém světě.
Post Malone Pokémon
Post Malone Pokémon
Zdroj: Pokémon

Pokémoni jsou tady s námi už odmalička a ať už to bylo přímo formou videoher, anime nebo kartiček, podstatná většina z nás jim vděčí ze skvělé dětství. Pokémoni však nejsou vůbec limitováni věkem, což dokazuje i obrovská událost, která je již za rohem. Už v sobotu 28. února v 1:00 našeho času se všichni fanoušci mohou těšit na obrovský virtuální koncert na oslavu 25. výročí oblíbené multimediální franšízy a nouze nebude ani o populární hvězdy.

Hudební akce takového formátu propojuje Pokémony i s dalšími popkulturními odvětvími a už začátkem roku byla ohlášena spolupráce se zpěvačkou Katy Perry. O měsíc později veřejnost potěšilo oznámení, že nebude chybět ani americký rapper Post Malone, který bude mít vlastní koncert – on sám je navíc už od dětství obrovský fanoušek těchto kapesních monster. Pravděpodobně na náš čeká show ohromných rozměrů ve stopách Travise Scotta a jeho virtuálního vystoupení ve Fortnite.

Virtuální show poběží formou živého vysílání na oficiální webové stránce, ale samozřejmě také na Twitchi a YouTube. Narozdíl of Fortnite, Pokémoni už s virtuálním prostředím mají vlastní zkušenosti. Loni proběhl Virtual Fest, tedy akce pro japonské hráče, kteří měli exkluzivní možnost navštívit virtuální zábavní park, užít si jeho atrakce a plnit všemožné mise. Událost navíc doprovázel komik Pikotaro, jenž se pak masivně proslavil po celém světě díky hitu "PPAP". Doufejme, že spolupráce takových kapacit nám tentokrát poskytne opravdu nevšední a nezapomenutelnou podívanou.

Post Malone si pro všechny natěšené fanoušky připravil ještě jedno předčasné překvapení formou vydání speciální skladby věnované právě 25. výročí Pokémonů. Ve skutečnosti se jedná o cover nostalgické skladby "Only Wanna Be with You" od skupiny Hootie & The Blowfish. Sice při poslechu nenajdeme žádné nové reference směřované k Pokémonům, ale už samotný text k celé tématice vlastně patří. Nechme se překvapit, co vše nás ještě čeká v neděli a zatím si vychutnejme tento nový počin.

Štítky: Pokémon, Post Malone