Přejít k hlavnímu obsahu

Otevřená kvalifikace na Samsung Midseason turnaj je za námi

21. 6. 2021 | 16:30 Brawl Stars
Půlka startovní listiny Samsung Midseason turnaje je známá, o té druhé se rozhodne v neděli odpoledne. Otevřená kvalifikace startuje již v 15:00 a nemáte-li v plánu se jí rovnou zúčastnit, budete ji moct alespoň sledovat na streamu.
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

UPDATE #1: Kvalifikačního turnaje se nakonec zúčastnilo patnáct týmů, a boj o postup tak neměl nikdo jednoduchý. Na Midseason se nakonec podívají týmy Sprout Boly, Mystic Black, KypsilóndiGifted.uRage, Mystic Purple, Infactus GamingBeleaders a GLORE. Tyto celky se pak ještě navzájem utkaly ve čtvrtfinále, v němž se hrálo o lepší seed do MS turnaje. Na ten dosáhla první polovina jmenovaných.

Už za chvíli budeme vědět, kdo všechno si to příští víkend rozdá na Midseason turnaji o první pozvánku na samotné Samsung MČR v mobilních hrách. Otevřená kvalifikace, která rozhodne o polovině z účastníků MS turnaje (na tu druhou se můžete podívat zde), startuje již v neděli v 15:00. O osm postupových míst tam budou týmy bojovat nejprve ve skupinách, které bude následovat klasické Single Elimination play-off. Tam se bude za všech okolností (tedy i v případě, že se zúčastní méně jak 12 týmů, což by znamenalo přeskočení skupinové části) hrát i čtvrtfinále, a to kvůli seedingu pro Midseason.

Samsung
Samsung
Zdroj: Samsung

Přihlásit se do kvalifikace lze skoro až do jejího startu, nemáte-li to ale v plánu, nezapomeňte se podívat alespoň na komunitní stream. O ten se postarají Divi a Makabu a za mikrofonem se ukáže i skeri.

Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend