Přejít k hlavnímu obsahu

Dokáže eSuba pomstít ING a zastaví rozjeté SINNERS? Druhé kolo play-off Mastercard Hitpoint Masters začíná

29. 7. 2021 | 17:10 League of Legends
Po akcí a kontroverzí nabitém první kole play-off Mastercard Hitpoint Masters souboje o titul pokračují a tentokrát nás čeká “brzké finále” v podání duelu SINNERS vs. eSuba. Modrá krev jde do zápasu namotivovaná a nikdo se jí nemůže divit po předvedeném výkonu v prvním kole, kde málem nestačili na DNE. Tento celek pro změnu odehraje svůj další zápas, tentokrát proti rozjetým BRUTE.
Další kolo play-off je tady!
Další kolo play-off je tady!
Zdroj: eSuba

Zase po týdnu nás čeká to nejlepší domácí League of Legends, jaké naše scéna nabízí. Konkrétně se jedná o druhý play-off víkend, ve kterém na sebe narazí o nedělním poledni dva největší velikáni – SINNERS a eSuba. Oba týmy ovšem měly naprosto rozdílnou cestu do tohoto zápasu a na obě se také ještě zpětně podíváme.

Modrá krev vyzvala v prvním kole Dynamo Eclot a silná předzápasové slova o rychlé sérii a nedostatcích DNE byla fajn zábavou na čtení. Realita ovšem byla jinde a eSuba se dočkala tak nečekaného odporu, že musela své protivníky udolat až v páté hře, a to hlavně díky výkonu midaře Jana “Sajator” Zítka, který v průběhu celé série nesl svůj tým na zádech a odnesl si po právu ocenění nejužitečnějšího hráče.

Naopak u SINNERS proti Inside Games to byla “rychlovka” 3:0 na zápasy. Když myslíme rychlovka, tak ve smyslu počtu her, ale časově se série kvůli technickým problémům natáhla na skoro čtyři hodiny. Tyhle komplikace také nakonec vyústily v tu největší kontroverzi v poslední hře, kdy Defflokovi vypadl kvůli bouřce internet a ING tak dohrávali po dlouhé pauze zápas 4 proti 5. Podrobnější informace jsme vám přinesli už v minulém článku.

Stačilo už k našemu hlavnímu derby. Úvodním duelem je střetnutí Dynamo Eclot a BRUTE. Jak už bylo zmíněno, tak DNE hodně potrápili eSubu a tudíž se pokusí zopakovat výkon z minulého týdne. Ovšem BRUTE určitě nejdou do zápasu jako papírově slabší tým. Ve svém prvním play-off zápase naprosto vymazali jednoho z favoritů - Vikingekrig Esports. Navíc takovým způsobem, že vikingové se možná ještě teď vrací domů se vzpomínkou na rychlé 3:0. Teď ovšem už oba týmy hrají o své setrvání v play-off a vítěz tohoto duelu narazí na v dalším zápase na Inside Games. Celé play-off Mastercard Hitpoint Masters můžete sledovat na jejich Twitch kanále. Takže dojděte se pobavit k nejlepšímu domácímu League of Legends a podpořte v chatu všechny borce, kteří mohou být budoucnost naší scény.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.