Přejít k hlavnímu obsahu

Hodně lidí nevědělo, že budeme hrát dobře, prohlásil NEOFRAG. A jak se výhra nad G2 slavila?

21. 8. 2021 | 18:40 Counter-Strike 2
Radost, euforie, neskutečný výkon. Asi nějak takto se může po dnešku cítit Adam "NEOFRAG" Zouhar, jeden z hlavních strůjců vítězství SINNERS nad G2 v ESL Pro League! Co po této výhře, kterou mohutně slavili i lidé na watching párty v restauraci na Květnici, dvacetiletý střelec v pozápasovém rozhovoru řekl? A co vzkázal NiKo?
SINNERS porazili G2 Esports
SINNERS porazili G2 Esports
Zdroj: SINNERS Esports

SINNERS píší historii českého esportu. Už jen postup do ESL Pro League byl obrovský úspěch, teď však přišel další. Hříšníci v prvním kole skupiny B porazili po fantastickém výkonu G2 Esports 2:1 a do tabulky zapsali první tři cenné body. Velkou měrou se pod výsledek podepsal i hvězdný Adam "NEOFRAG" Zouhar s celkovými 63 zásahy do černého.

„Výhra pro nás znamená hodně moc, protože hodně lidí nevědělo, že budeme hrát dobře, protože nás nikdo neznal. Na tomhle eventu můžeme jen překvapit. Jsem strašně šťastný,“ hlásí dvacetiletý střelec, který spolu se svými spoluhráči porazil třetí nejlepší tým světa. A jak se na něj připravovali? „My jsme věděli, co dělají při defaultu a pistolích, a hráli naši hru. To je všechno,“ řekl krátce NEOFRAG, který také přiblížil, kolik toho v minulých měsících odehráli. „Hráli jsme toho hodně, měli jsme i přes 100 zápasů a byl jsem pekelně unavený. Konečně teď můžeme hrát proti top týmům,“ uzavřel spokojeně.

Kvalitu SINNERS potvrdil i sám Nikola "NiKo" Kovač, bez něhož by možná G2 padli klidně i na Infernu. „Dobře zahrané SINNERS, vypadáte dobře,“ napsal na svůj Twitter po skončení zápasu.

Celý zápas mohli fanoušci sledovat kromě našeho streamu na kanále PLAYzoneUP i na oficiální watching party pořádané přímo SINNERS. Udála se v pražské restauraci Na Květnici, kde si zhruba padesátka přítomných mohla kromě špičkového Counter-Striku také vychutnat skvělé jídlo a vychlazené pivo. Na této akci se kromě vedení SINNERS a mnoho dalších objevil i komentátor české jedničky z USA, Dugaid, který na svém Twitch kanále přiblížil tamní atmosféru. Vychutnejte si vítězný klip, stojí opravdu za to! 

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.