Přejít k hlavnímu obsahu

Kontroverzní Michael Average vyvolal další drama. Na základě domněnek se opřel do Dev1ho

23. 8. 2021 | 09:00 Twitch.tv
Michael Average je na Twitchi již známá firma, které se drží samé kontroverze a dramata. Ani nyní se tedy nejedná o žádnou převratnou novinku. Average si tentokrát, lépe řečeno už zase, nebral servítky a pustil se do bývalého esportového hráče, současného podnikatele a streamera Dev1ho. Jak se však zdá, Average nejenže zvolil nevhodné argumenty, ale dokonce nebyly vůbec podložené.
Michael Average
Michael Average
Zdroj: Twitch.tv/MichaelAverage

Nejrůznější dramata na Twitchi jsou už dlouhodobě na celé platformě v podstatě denním chlebem a je úplně jedno, jestli mluvíme o světové nebo domácí scéně. A že se jim opravdu nevyhneme ani u nás, dokazuje nedávný konflikt mezi dvěma slovenskými streamery, ale to vlastně není nic nového. Nejnovější spor svými tvrzeními v živém vysílání vyvolal Michael Average, který si tentokrát vzal do hledáčku Dev1ho.

Michael Average je už od začátku svého působení na Twitchi opravdu kontroverzní osobností, jež si svým sporným chováním získala mnoho sledujících, ale naopak také i haterů. Ať už se jedná o rozporuplné názory, diskutabilní gameplay anebo právě konflikty s dalšími streamery, stal se nepřehlédnutelným. Michael se na svém streamu nyní opřel do Dev1ho a dal jasně najevo svou averzi vůči někomu, se kterým dříve spolupracoval.

Average však dle mnohých diváků akorát znovu šlápl vedle, a to pořádně. Ve svém projevu se opřel do Dev1ho snad ve všech možných ohledech a nevynechal ani narážky na rodinu, kariéru a jeho osobnost celkově. Jenomže Average se údajně oháněl pouze nepodloženými a dokonce lživými tvrzeními, což si Dev1 rozhodně nenechal líbit a k celému incidentu se také vyjádřil na svém streamu, kde věci uvedl na pravou míru. Pokud chcete znát celý kontext a tvrzení obou aktérů, vše najdete v níže přiloženém videu.

Je asi zjevné, kde se nachází pravda, ale obrázek ať si udělá každý sám. Jedno je však jasné, Michael Average ani zdaleka s touto kauzou neskončil, ba právě naopak neustále přilévá olej do ohně. Uvidíme, jak se vše ještě nakonec vyvrbí.

Štítky: dev1, Michael Average