Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší akce z finále druhé zastávky Guseppe MČR Tour! Která se vám líbila nejvíce?

30. 8. 2021 | 11:53 League of Legends Video
Druhá zastávka Guseppe MČR Tour vyvrcholila minulý týden, ale nyní s odstupem času máme šanci podívat se na ty nejlepší akce, která nám nabídla. Hráči týmu SINNERS nám tento výběr dělají opravdu těžký vzhledem k jejich dominanci, ale přesto se objevilo i pár dalších individuálních momentů, které stojí za povšimnutí. Dejte nám vědět, která akce byla vaše nejoblíbenější.

Boje v druhé zastávce Guseppe MČR Tour byly o něco jednostranější kvůli absenci elitních českých týmů, ale přesto jsme se dočkali mnoha zajímavých individuálních výkonů, které určitě zaujaly nejen fanoušky, ale potencionálně různé české organizace. Podle očekávání dominoval tým SINNERS, ale vybírat jenom jejich akce by nebyla zábava. Tím pádem jsme se rozhodli pouze pro jeden moment, který nám ukázal midař Ondřej “Ordno” Prachař se svým Sylasem, když pomohl dokončit porážku týmu NDGU eSports v grandfinále Guseppe MČR Tour.

Když už jsme už týmu NDGU eSports, tak i na jejich straně se ukázalo mnoho hráčů ve skvělém světle a nedokázali jsme vybrat jenom jednu nejlepší akci, ale rovnou dvě. Tu první měl na starost polský topař Maciej “M4CI3K” Gołębiowski na svém Gnarovi, se kterým dokázal najít parádní ultimátku na čtyři protivníky a zastavit tak jejich postupný comeback v zápase.

Druhou akci týmu NDGU eSports si připsal nizozemský jungler Justin “Cybonox” Bassa se svým Viegem. Jeho fantastický čtyř zářez proti týmu BRUTE dokázal rozjet rychlejší tempo hry a eventuálně pomoci k výhře v rozhodující třetí hře celé série.

Ovšem co by to bylo za nejlepší momenty z nějakého League of Legends turnaje, kdybychom se nedočkali alespoň jednoho pěti zářezu. Ten si vzal na starost topař týmu BRUTE Manh “R0bbed” Ha Duc se svojí Riven. Pomohl tak k výhře svého týmu nad AG-Tutoriál a postupu do play-off.

Jako poslední akci jsme si vybrali troj zářez slovenského topaře v barvách eSuba Academy. Tím je Viktor “Emperor” Liptai, který se svým Renektonem pomohl potrápit elitní český tým SINNERS. Kdyby dokázali hráči eSuby dotáhnout tuhle hru do vítězného konce, tak by se z něj možná stala na krátkou dobu legenda domácí League of Legends scény.

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.