Přejít k hlavnímu obsahu

Probuďte mě někdo, nevěří BaJAtak svému postupu do finálové části světového šampionátu!

6. 9. 2021 | 14:16 Legends of Runeterra Reportáž
Riot Games úspěšně buduje a stále rozšiřuje kompetitivní zázemí pro všechny své tituly, tentokrát však potěšíme fanoušky karetní senzace Legends of Runeterra. Při příležitosti světového turnaje v LoR pro vás máme radostnou zprávu – neobejde se bez české účasti!
BaJAtak
BaJAtak
Zdroj: Facebook/Inaequalis

UPDATE: Ze tří českých reprezentantů se jako první rozloučil Pokrovac, který ve dvou sériích dostal vycounterováno a prohrál 2x 1:2. Zbylí dva čeští hráči z organizace Inaequalis se bohužel museli po první prohře potkat ve spodním pavouku, ze vzájemného duelu vyšel lépe BaJAtak a TomasOW tedy skončil v TOP 8, tedy nedaleko před branami postupu. BaJAtak jej však pomstil a vybojoval si senzační postup! Na šampionátu se představí pouze pět nejlepších hráčů z Evropy, proto je velká paráda, že jeden z nich bude i z naší české kotliny.

Karetní turnaj s názvem Legends of Runeterra World Championship již klepe na dveře a samozřejmě při takové příležitosti nesmí chybět ani česká účast. Zatímco finále celé události je datováno na 16. – 18. září, regionální eliminace začínají už nyní. Buďte tedy ve střehu, protože už 4. září můžete podpořit tři domácí reprezentanty.

Tomáš 'TomasOW' Peterka z týmu Inaequalis se představí jako úřadující mistr Evropy díky triumfu na sezónním turnaji Guardians of The Ancient. Ostře sledovaný bude také Mikuláš 'Pokrovac' Dio, aktuálně zástupce týmu SINNERS. Trio českých borců doplní Michal 'BaJAtak' Bárta, se kterým jsme vám nedávno přinesli rozhovor.

Naši čeští reprezentanté se tak tentokrát rovnou vrhnou na světovou stage, to vše ovšem pouze za předpokladu, že se úspěšně dostanou přes regionální eliminace v následujících dvou dnech. Doufejme tak, že TomasOW zopakuje svůj úspěch a probojuje se na tak významné události, kterou bude sledovat celý svět, co nejdále. Věříme, že pozadu nezůstane ani Pokrovac s BaJAtakem a česká výprava tak ukáže své schopnosti divákům po celém světě. My našim reprezentantům držíme palce a doufáme, že je později tento měsíc uvidíme ve finále!