Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý turnaj v rámci poslední šance dostat se na MČR proběhne netradičně již v úterý!

27. 9. 2021 | 20:00 Counter-Strike 2 MČR
AOC MČR Tour je v plném proudu, což znamená jediné. Pokud hraješ CS:GO, tak bys měl zpozornět, protože další šanci už letos nedostaneš. Vodafone MČR 2021 se kvapem blíží, tak buď u toho, aby sis na finále před pověstným brněnským publikem mohl zahrát i ty! Seriál MČR je totiž otevřený naprosto komukoliv.
AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Úvodního kvalifikačního turnaje na poslední milník MČR sezóny se zúčastnilo pouhopouhých 18 týmů, tak uvidíme, co se změní v průběhu týdne. Kvůli napěchovanému itineráři jsme se rozhodli posunout harmonogram o týden, a tak se druhá kvalifikace odehraje právě v těchto dnech! V úterý a středu se bude lámat chleba.

Krása na seriálu MČR je hlavně ta, že zapojit se může naprosto každý. Stačí jen dát dohromady partu kámošů a zkusit štěstí. K následující kvalifikaci, která vypukne již o 15. hodině úterní, se dostanete kliknutím na banner.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

AOC MČR Tour bude hostit osm pozvaných týmů a osm kvalifikovaných, mezi kterými můžeš být i ty. Přijď využít úterní svátek a užij si nekompromisní zábavu kompetitivního hraní, jakou na Faceitu nebo matchmakingu nikdy nezažiješ. Čeká na tebe navíc formát uzpůsobený k tomu, aby jsi to nemusel zabalit hned po první prohře. Vše začíná skupinovou fází každého s každým, po které se můžeš dostat až na náš komentovaný stream!

Harmonogram poslední možnosti na postup:
So-ne 25. a 26. září 15:00AOC MČR Tour – 1. kvalifikace
Út-st 28. a 29. září 15:00AOC MČR Tour – 2. kvalifikace
So-ne 2. a 3. října 15:00AOC MČR Tour – 3. kvalifikace
So-ne 9. a 10. října 15:00AOC MČR Tour – 4. kvalifikace
Pá-ne 15. až 17. říjnaAOC MČR Tour – Finále
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.